Knäcker Fett  

Gruvlig revansch på plåtslagarna

Inlagd: 7 februari 2010, kl 23:47

Torsbo Plåtteknik - Knäcker Fett 3-5

Ryggdunkarna ville aldrig upphöra, jublet visste inga gränser. Det var idel glada miner i gults omklädningsrum efter att Torsbo lagts på rygg denna vackra februarieftermiddag. Seger med 5-3 och en härlig revansch efter debaclet i november som slutade med 1-6 i baken. Hjältarna som ordnade detta var följande: Johan, Peter, Follin och Nicklas som delade på höger/vänster-flankerna, Zorro som enväldig centerhärskare, en bakfull Marcus tillsammans med en tänd Släckar´n på backposition. Mellan stolparna en riktigt vass Wallie.

Matchen går igång och KF får direkt ett visst övertag. Zorro hade denna dag bestämt sig för att spela korrekt centerspel genom att spela mer defensivt än normalt. Detta betalade sig igenom hela matchen då Fett hela tiden hade tre man med bakåt för försvar. 1-0 kommer efter några minuter då vår center dunkar in bollen i maskorna genom ett lågt rappt skott från slottet. Tvåan kommer kort därefter genom en forcering av Marcus som nu börjat svetta ut de sista alkoholresterna. Ett turligt mål trillar dock in för Torsbo innan Hesa-Fredrik ljuder för paus.

Taktiksnack om att Torsbos högerback konsekvent använder sargen för uppspel vilket senare skulle utnyttjas av Peter och Johan som oftast höll till på vänsterkanten.

Några minuter in i andra får KF ett frislag strax in på motståndarnas planhalva. Zorro funderar på vem han ska slå passet till. Han väljer till sist Släckar´n som tackar och slår till sitt patenterade slagskott till dräpare. Skottet är inte nådigt utan bollen slutar sin saga djupt i den skymde målisens vänstra hörn. Detta var Jannes andra mål i KF-dressen på senare tid, det förra kom i höstas, och det känns som målkurvan är inne i en skön vändning för honom.

KF radar fortsättningsvis upp en hög med kvalificerade målchanser, undertecknad missade återigen en boll som dansade på mållinjen. Flera möjligheter till öppnande pass fanns också och som kunde slutat med mål om vi i fortsättningen tänker på att inte slå passen direkt efter golvet - istället ska vi tänka på att ”lätta” lite på dem för att undvika täckande motståndarklubbor. En enkel detalj egentligen men det tål att ta till sig ;-)

Torsbo kan dock reducera till 2-3 innan Fett får frislag till vänster i anfallszon. Nu slår två gamla rävar ihop sina huvuden och viskar om nån slags gammal avdankad ”specialare”. Den går ut på att Zorro petar bollen till Johan som direkt slår bollen förbi en framrusande back tillbaka till vår center. Zorro tar emot bakom mål och smeker fram bollen till Johan som nu gjort sin back och med ett gott skratt vispar in fyran i ett stort sett öppet mål. Sandbergs gamla ben börjar nu vakna till liv och en stund senare lobbar han snyggt över målvakten och bollen är på väg in. Dock ser vi en fin hög klubba stoppa den i sista sekund. Straffen är solklar. Zorro tjatar till sig att få slå den och gör en bra försök som tyvärr slutar stolpe ut.

Ingen fara på taket då Johan strax därefter gör sin andra strut. En långboll från backposition mot kortsargen slutar med ett ihärdigt vispande från Follin varvid bollen rullar förbi målisen och ut framför det tomma målet. Sandberg har bara att sätta dit spaken och punktera matchen.

Nu väntar en spelledig helg och lämpligen används till partajande. För om två veckor vill vi se en fräsch och nykter, Marcus får dispens då det bara verkar göra honom gott ;-)) trupp ta sig an Trixbo.

Vid t-bordet
Sharpie


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-03-03
Besökare
180032
Genereringstid
0,0320 sekunder