Knäcker Fett  

KF sköt Skandia i sank

Inlagd: 31 januari 2010, kl 21:15

Knäcker Fett - Skandia 6-1

Det var ett skadeskjutet KF som äntrade Ljustahallen i lördags, endast sex man slöt upp. Att halva styrkan var kraxiga gjorde att utgångsläget kändes klart ovisst inför avblåsning. Med fanns ”Wallie” Gröndahl som hade Per och Uffe framför sig på backen. I attackerande positioner kämpade kvartetten Marcus, Johan, Zorro och Magnus. Motståndarna Skandia var inte heller överrepresenterade utan visade upp en bänk med två avbytare.

Matchen inleder med ett trevande spel fram och tillbaka, plötsligt bryter dock KF ett uppspel och Uffe skickar iväg en stickare till Marcus. Han vräker sig fram med fart och kommer fram helt ren. På kliniskt hockey-manér avslutar han med en otagbar dragare i målvaktens vänstra hörn. Några minuter senare faller tvåan när KF spelar runt bollen och Zorro avslutar med ett distinkt skott efter marken. Per och Johan är servitörer. Därefter väger matchen i några minuter innan KF trycker gasen i botten. Trean är en skottretur i slottet som Zorro”servar” in i mål på bästa J O Waldner-vis. Fyran smiskar Zorro in i krysset från långt håll efter ett påpassligt frislagspass från Magnus. Femman är en Zorro-dragare som ställer den stackars Skandia-målisen. Innan halvtidsvisslan ljuder lyckas motståndarna kämpa in 5-1 efter att KF missat i markeringen framför Wallie.

Lugnt och fint i paus, det här ska inte kunna tappas bort. Andra inleder också bra och KF radar upp chanser samtidigt som man inte missar särskilt mycket i defensiven. Närmast är Zorro som nästan nätar vid ett friläge. För stabiliteten i de bakre leden känns det också mycket bra att Per är tillbaka. Med en av KF:s ordinarie backar på plats uppstår ett harmoniskt lugn i egen zon. Skandia gör så gott man kan, men verkar mer hoppas på en magisk vändning än att forcera vilt i upptakten av andra. Wallie gör också några bra räddningar som får motståndarna att tappa geisten än mer. När så Marcus på egen hand vänder bort en back och borrar in 6-1 är matchen över. Slutminuterna spelas bort utan större dramatik.

En skön insats av KF som nu alltså svarade med en snabb replik efter förra veckans misärmatch i seriepremiären. Stort beröm till hela laget. Till helgen väntar en spännande fortsättning mot Torsbo Plåtteknik, KF har revansch att fordra efter höstens tunga torsk.

Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-02-16
Besökare
156344
Genereringstid
0,0308 sekunder