3 poäng i vår borg!

Inlagd: 28 april 2019, kl 10:55

IK REX-Tierp 2-1!

Här kan vi snacka om att studsa tbx ordentligt efter en skitmatch mot ssk och en hyffsad mot VP så tar vi an Tierp hemma i BORGEN på ett strålande sätt.

I första dominerar vi ganska klart enligt mig och tierp skapade knappt något.

Vi tar kommandot direkt och äger mittfältet samt eget försvarsområde.

I den 8e min skarvar Jonte bollen till en kille som gör sitt första mål i REXtröja Marcus Granat som sätter pannan till på ett otroligt snyggt sätt och vi tar ledningen med 1-0 och sitter i förarsätet.

Vi fortsätter efter vår plan och stänger ytor så tierp får inte många chanser att skapa något och i den 42a min spelar vi oss fram mycket fint och Anders Björk får bollen ute till vänster och smeker in bollen på Jonathan Lindström s panna som sätter bollen intill första stolpen.

2-0 efter första och en otroligt nöjd tränarstab går in i omklädningsrummet för att snacka om hur vi ska utföra andra lika bra som första. Tierp stannar kvar vid sitt bås och det kan jag förstå Ottars är otroligt vackert :)

Andra börjar som den första med REX kommando och vi kunde ha gjort ett par tre mål till på våra fasta och mycket vassa hörnor.

Kevin drar en frispark i ribbans underkant som jag tror tierpskeepern fortfarande försöker hinna se.

I den 70e min drar vi på oss en lite onödig frispark 3m utanför straffområdet. Tierparn får på en riktigt bra träff och den för dagen otroligt bra Jonathan Israelsson är tvungen att abdikera. 2-1 ett faktum och tierp börjar slå in allt mot mål men vi är ganska bra på att vara först i luften och även 1a på returer.

När domaren blåser av efter 90+3 så är det en lättnad att se glädjen hos våra underbara spelare då dom studsar tbx på bästa sätt.

Med facit på hand borde vi gått hårdare för 3an och aldrig släppt in tierp i matchen, men men det är otroligt skönt med en seger så vi får en skön träningsvecka innan vi tar oss an Vaksala den 4/5 på årsta ip med ett gott självförtroende.

Matchens tröja idag till Jonte för ett grymt stabilt målvaktsspel trots att han inte trodde han skulle klara av att lira matchen för sin känning. Men nu vet vi att det bara är att bita ihop och så gör man sin bästa match för året.

Jag måste framhäva våra juniorer som gör ett kanonjobb matchen igenom och detta bevisar att dom är kapabla för femman.

Backlinjen är fenomenal hela matchen med Kevin o Abbe i spetsen och Cappe gjorde en grym andra och Pontus visar att han kommer slåss ordentligt om högerbacks platsen.

Mittfältet är formidabelt och krigar ner tierp totalt under hela matchen, Granat gör sin absolut bästa match genom tiderna samt Anders, Lukas och Erik som delade på högerplatsen gör ett enormt bra jobb.

För att inte tala om våra forwards Jonte och Benthe som funkar som ler o långhalm ihop och hotar tierp under 93min. deras klart bästa match ihop och det kommer visa sig att dom kommer hota alla lag i denna serie.

Att vara tränare för detta lag är så otroligt kul och det är ett privilegium att få ta hand om er.

Forza REXEN

Kommentarer
Ny kommentar | fet kursiv | | Namn: |

Tillbaka

Kepsar   |  Mössor   |  Ölglas   |  Bäddset

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer
E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-10-22
Besökare
327957
Genereringstid
0,0313 sekunder