Summering Kung Ottars Minne

Inlagd: 3 augusti 2017, kl 20:53

Den 29/7 var det dags igen för årets cup. Den tjugotredje upplagan för herrarna och den artonde för damerna av Kung Ottars Minne.

Följande lag deltog i år:
Herrar: IK REX, Järlåsa/Vittinge, SK Iron, Persien FC,Bälinge IF, Storvreta IK, Wattholma IF.
Damer: Films SK, Ullfors IK, Östervåla 1-2, SK Iron, Procyon BK, Söderfors Goif, Upplands Ekeby.

Lagraggningen flöt på relativt enkelt i år. De som löste detta var Anders Bergman och Ulf Wennberg. Tack vare antalet lag bara blev 16 så kunde vi förlägga allt spel på A planen, det uppskattades av lagen och dom 185 betalande åskådarna.
Även i år hade vi tur med vädret, regnet höll sig borta i stort sett hela dagen. Trots att det var mulet var det varmt att spela och döma. Det var endast 2 domare till en början men en tredje anslöt mitt på dagen så dom fick en tuff dag.

REX ställde upp med följande lag: Jonathan Israelsson, Noah Loklint, Marcus Hägglund, Joel Åhlen, Jonte Lindström, Nicke Eriksson, Gurra Björk, Martin Björk, Erik Ohlström, Johan Karlsson, Peter Berlin, Kalle Gustavsson, Tompa Hägglund, Oscar Ohlström, Jimmy Norberg, Adam Bergman, Pontus Johansson.

IK REX väg genom gruppspelet inleddes mot Storvreta med en 2-0 seger, nästa motståndare var Järlåsa/Vittinge som besegrades med 3-1. I den sista matchen ställdes herrarna mot Storvreta vilket resulterade i en 4-0 förlust. REX var trots det klara för semifinal mot Bälinge som vann sin grupp.
Matchen slutade 1-0 till Bälinge och cupen var över för REX för detta år. I den andra semifinalen möttes Wattholma och Iron, denna match slutade med seger efter straffar för Wattholma.
I finalen gjorde alltså Bälinge och Wattholma upp om pokalen, där var Bälinge starkast och tog hem segern med 1-0. För den prestationen fick man 2000kr och och tvåan 1000kr till klubbkassan.

I damcupen gick Östervåla 1 obesegrade genom gruppspelet och slog ut ett kämpande Upplands Ekeby med 1-0 i semifinalen. Den andra semin stod mellan Film och Ullfors, efter full tid var det 0-0 och matchen fick avgöras på straffar, där var Film dom starkaste och vann med 2-0.
I finalen mellan Östervåla och Film blev det också straffar, segrande ur striden där blev Östervåla med 3-1. Prispengarna va densamma för herrarna.

Vi vill tacka vår ständige speaker Anders Fredriksson som höll intervjuer med spelarna, vilket är ett uppskattat inslag åtminstone av herrarna, tjejerna är lite blygare. Många vill gärna prata och fotas med vår kunnige speaker.

Under dagen grillades det hamburgare och såldes korv, dricka, kaffe, glass och godis i fotbollskiosken.
Sist men inte minst vill jag rikta ett STORT TACK till alla som ställde upp och jobbade under dagen. Hoppas att vi får höra av oss till er även nästa år når det är dags igen för vår fina cup. Som sagt ett stort tack till alla!

Bugar och bockar för vår suveräna idrottsklubb!

Vid pennan
Ottar Vendelkråka

Kommentarer
Ny kommentar | fet kursiv | | Namn: |

Tillbaka

Kepsar   |  Mössor   |  Ölglas   |  Bäddset

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer
E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-11-30
Besökare
333693
Genereringstid
0,0313 sekunder