Delad pott i höstpremiären

Inlagd: 3 augusti 2010, kl 22:55

Rexen kryssade när tabelltvåan UIF gästade borgen i höstens första omgång.

Äntligen var det dax för match igen efter en tids uppehåll.
UIF besökte borgen i hopp om att plocka tre poäng och ha fortsatt känning på EIS. Så blev inte fallet. UIF tappar två poäng, eller kanske ska man säga att dom vann en? Åsikterna är säkert många men sett till målchanserna ska UIF va nöjda att man får med sig en pinne från borgen.
Inledningen bjuder på chanser åt bägge håll men det dröjde inte länge innan bortalaget fick nätrassel. En bjudning från Rexen efter en misslyckad rensning och det resulterar tyvärr i ett självmål. Känslan var ändå god och vi fortsatte med bra rull och snabba spelvändningar. Det var just dom fina vändningarna som UIF fick bekymmer med. Hampus slog gång på gång fina kross ut på Anders och Tompa som lät bortaförsvaret jobba ordentligt. Det stabila spelet gav tillslut utdelning. Ett riktigt fint uppspel med många spelare inblandade. Peter sätter en precis boll i djupled till Hampus som serverar Eklund på pannan. Snyggt, skönt och rättvist. Glädjen blir dock kortvarig när UIF får bra fart och bryter igenom. Inlägg utifrån kanten och högts når UIFs anfallare. Efter målet fortsätter vi hitta chanser men utan att lyckas. 1-2 står sig i halvtid.

Känslan i paus är fortsatt god och samtliga är rörande överens om att vi känns starkare. Så ut och vinn, eller?

Riktigt så enkelt skulle det såklart inte bli. Vi faller tillbaka aningen i vårat försvarsspel och det är UIF som styr spelet större delen av halvleken. Trots stort bollinnehav för bortalaget lyckas man inte skapa en enda farlig målchans ( om inte mitt minne svikit mig alldeles:) )
Det som får räknas till målchanser är några skott utifrån som antingen gick över eller utanför.
Vi vaskade fram några målchanser varav ett offsidemål. Men det skulle även komma en kvittering med kvarten kvar. Återigen är det Eklund som håller sig framme och med en tå lyckas han peta in en djupledsboll förbi en utrusande burväktare. Sista kvarten bjuder inte på allt för mycket utan ser mest ut som större delen av halvleken där UIF dominerar spelet medan vi försöker ligga rätt i positionerna.
Matchen slutar 2-2 och får anses rättvist då vi har en halvlek i var.
Många bortaspelare uttryckte stort missnöje efter slutsignalen. Men idag tycker jag UIF ska vara nöjda att dom får med sig en poäng sett till målchanser.
Det är aldrig lätt att hämta poäng från borgen!


Kommentarer
Ny kommentar | fet kursiv | | Namn: |

Tillbaka

Kepsar   |  Mössor   |  Ölglas   |  Bäddset

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer
E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-11-30
Besökare
333694
Genereringstid
0,0313 sekunder