The botten is nådd!

Inlagd: 14 juni 2010, kl 21:21

Efter ännu en förlust på borgen är det nu dax att byta lås och gömma undan nyckeln ordentligt inför hösten!

Bälinge lyckades dra längsta strået efter mål i tilläggsminuterna. Det var ett Bälinge som kom med en hel drös spelare borta och självklart skulle vi utnyttjat detta på ett betydligt bättre sätt än vi gjorde. Trots spelövertag var vi allt för ofta för bekväma och tog inte jobbet ordentligt. Samtidigt spelade Bälinge efter sina resurser och gjorde det på ett bra sätt. 0-1 kommer efter dryga kvarten där vi tappar positionerna i sista delen och avslutet är sitter perfekt in till stolpen! Vi fortsätter äga mycket boll men dom riktigt heta chanserna är lätträknade. Dock kom chansen till kvittering då Peter rivs ner och domaren tvekar inte att att blåsa straff. Lunken stegar fram men utdelningen uteblir då målvakten tippar ut bollen till hörna. På hörnan letar sig bollen in i mål men rättskiparen tycker Lunken går för hårt åt på målvakten och underkänner målet.
Strax efter uppstår ännu en straffsituation då Erik kommer i duell med målvakten, denna gång väljer domaren att fria.

I halvtid är samtliga väldigt eniga om att vi känns starkare och att tre pinnar skulle bärgas till varje pris!

Det som istället händer i andra halvlek är att Bälinge kommer in i matchen allt mer och tar stundtals över spelet. Vi kändes uddlösa och viljelösa stora delar av andra vilket man inte vinner några matcher på.
Inställningen från senaste matchen var som bortblåst.
Mot slutet chansar vi lite och går ner på en tre-backslinje för att öka trycket framåt. Hoppet tänds i minut 85. Den forne frisparks-kungen Roger visar att han fortfarande har känslan kvar i foten. Frispark långt utifrån där bollen letar sig direkt i mål efter tung trafik framför målet. Men det här var inte våran dag och istället är det Bälinge som snor alla tre pinnar. Alla trodde nog på ett kryss när klockan stog på 91 spelade minuter. Dom hade fel. Klockan visar 92 då Bälinge trycker dit segermålet. En bälinge spelare når högst på ett inlägg som han sätter dit ganska ostörd.

Nu är det inget att göra åt denna match mer än att glömma och ladda till torsdag då vi åker för att spela sista matchen för våren. Gimo står som motstånd och sex poäng på spel!
Uppryckning på samtliga fötter krävs för att nå fram till seger!

/Kapten

Kommentarer
Ny kommentar | fet kursiv | | Namn: |

Tillbaka

Kepsar   |  Mössor   |  Ölglas   |  Bäddset

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer
E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-11-30
Besökare
333627
Genereringstid
0,0469 sekunder