Kryss mot tabellettan!

Inlagd: 9 juni 2010, kl 13:28

Det var ett skakat EIS som lyckades jobba till sig ett kryss.

Omgång nio var för många avgjord redan på förhand. För inte var det många som räknat med annat än en klar Hemmaseger för EIS. Dock hade vi i grön/vitt en annan syn på det hela och det märktes redan på uppvärmningen att samtliga var laddade för att försöka rubba hemmalaget.
Inledningen blir lite avvaktande från EIS samtidigt som vi väljer att sätta hög press. Men det är ändå Eis som styr spelet och skapar dom hetaste chanserna. Kennan får göra några riktigt svettiga räddningar var av en på friläge. Anfallen kommer tätt men ofta avväpnar vi dom på ett mycket bra sätt då vi ligger väldigt bra i positionerna.
Vi är inte heller ofarliga utan skapar några fina lägen. Ännu bättre skulle det bli. Efter att en försvarare underskattat Peter dräller han lite med bollen och det straffade sig direkt. Några steg i sidled följs av ett klassavslut. Bollen sitter stenhårt i målvaktens bortre hörn.
Klockan visar 43 minuter och det händer inget mer dom avslutande minuterna.


Andra halvlek hinner bara börja innan det var dax för nätrassel igen. Johan avfyrar ett skott långt utifrån ( han körde med skruven) som målvakten tvingas lämna retur på. En målskytt står alltid rätt och så även denna gång. Peter trycker dit sitt andra mål för kvällen!
Det hade bara gått sex minuter av halvleken och vi hade ledningen med 2-0. Hemmalaget var helt klart tagna av stunden. Tyvärr kommer reduceringen bara 5 minuter senare. En frispark som oturligt nickas i eget mål. Detta var antagligen räddningen för EIS som nu fick ordentlig tändvätska och tog över allt mer. Knappt tio minuter senare kommer även kvitteringen efter en hörna som nickskarvas i mål. Så här ska vi absolut inte släppa in mål då vi inte tar kampen ordentligt!
Mycket tid kvar och EIS fortsätter hålla i taktpinnen men när det kommer till målchanser är vi minst lika farliga. Det byts chanser åt båda håll och lagen får ett varsitt jätteläge att avgöra mot slutet. Men en räddning på mållinjen räddar oss och ribban räddar EIS.

Matchen slutar 2-2. Det kändes riktigt surt direkt efter att vi tappat 2-0 men sett till matchen var det rättvist. Hade vi hållt ledningen lite längre hade antagligen EIS inte orkat sin forcering. Men poäng på bortaplan är alltid godkännt!

På lördag besöker Bälinge borgen! Vi ses!

/ Kapten

Kommentarer
Ny kommentar | fet kursiv | | Namn: |

Tillbaka

Kepsar   |  Mössor   |  Ölglas   |  Bäddset

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer
E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-11-30
Besökare
333693
Genereringstid
0,0313 sekunder