Frustrerande förlust

Inlagd: 17 maj 2010, kl 10:50

Rexen föll mot UNIK som fick sistaordet i den 89:e minuten

Så här natten efter matchen har det funnits ett ord i mitt huvud, OM.
OM inte bollen studsat upp på en tuva hade Anders satt dit 3-2 till våran fördel.
OM vi hade klivit dit ett steg till på UNIKanfallaren, Erik, hade han inte fått rullat in segermålet som jag anserär ett väldigt billigt mål. OM OM OM, det finns mycket man skulle vilja ändra på så här i efterhand. Det går såklart inte.
UNIK dominerade stort i första med såväl bollinnehav som målchanser. Vi skickade långbollar som allt för ofta inte hade någon adress. UNIK trillade boll fint och var ständigt ett hot i straffområdet.
Det bjuds på två riktigt snygga kassar i halvleken. Båda kommer från UNIK-fötter.
2-0 i halvtid är inget att snacka om. UNIK var betydligt bättre än oss.

I pausen är Lappen långt ifrån nöjd. Han påpekar framförallt passningsspelet som är uselt. Ett byte görs och det är jokern som kommer in, Rogga!

Ett nytt Rex kommer ut på planen och hittar helt plötsligt ett helt annat lugn i spelet och vårdar på boll istället för att skicka iväg på chans. I och med det kommer även chanserna framåt. Johan dunkar i reduceringen med ett mäktigt långskott, eller va det jag (stoffe)???
Målet gav oss enormt med luft under vingarna. Joel har ett skott i ramen också innan det var dax för kvitteringen. Freddan håller sig framme och sätter dit en tå som ställer en utrusande målvakt.
I detta läge hade vi fått UNIK precis dit vi ville. Dom gnällde på såväl varandra som domare. Dom slog långt, vi spelade oss fram. Känslan var nu otrolig bra. Det kommer även ett gyllene tillfälle att avgöra matchen. Peter sätter en perfekt boll i djupled till Timmy som blir fri med målvakten. Osjälviskt slår han en passning in i banan till en fristående Anders som bara ska sätta dit bollen i tom kasse. Men bollen studsar till precis i skottögonblicket och bollen får en väldigt konstig bana och går via en studs i backen i ribban. Surt sa räven. Istället är det alltså UNIK som får sista ordet genom sin bästa spelare för dagen , Erik Andersson. Han driver bollen i sidled strax utanför straffområdet och lyckas få iväg ett skott som letar sig in i bortre.
Klockan visar på minut 89 och det känns så j*vla bittert.
Vi fick en sista chans att kvittera när vi flytta upp nästan samtliga i slutminuten. I ett rörigt straffområde letar sig bollen fram till mig (stoffe) men dålig träff på bollen gör att det inte blir vidare farligt och vi har där ytterligare ett OM. OM jag hade dragit en tåpaj hade den kanske letat sig in i nät. Men men blickarna ska gå framåt inte bakåt. UNIK är ett bra lag och det kommer kanske kännas bättre med några dagars perspektiv!

-Till första halvleken
+Till andra där vi ändrar matchbilden totalt!

Kommentarer
Ny kommentar | fet kursiv | | Namn: |

Tillbaka

Kepsar   |  Mössor   |  Ölglas   |  Bäddset

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer
E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-11-30
Besökare
333697
Genereringstid
0,0469 sekunder