Rexens första trea avklarad!

Inlagd: 10 maj 2010, kl 12:19

I tredje omgången, efter en förlust, ett kryss, kom så även vinsten!

Det tog 20 minuter så var mitt tips, 2-1, kört. Ställningen var då imponerande 3-0. Målen föll som kopior med en boll i djupled där ett segt försvar var chanslösa mot en snabb Peter Berlin som gång på gång tog vara på chanserna. funderar fortfarande varför Märsta envisades med att ha så hög backlinje när man inte behärskar det? Efter den imponerande starten föll vi tillbaka lite och det blev mycket kamp och chansartade situationer. En enkel tremeters-pass kunde resultera i farlig kontring åt andra hållet då planen än så länge är både hård och ojämn. Vi försvarade oss i större delar av matchen perfekt och lät inte Märsta komma till så många farliga avslut. Avsluten fick oftast tas långt utifrån vilket inte var några bekymmer för Kennan i kassen. Dock kommer reduceringen innan halvtid. Märsta vinner en duell på våran vänsterkant och hittar med en perfekt slagen pass rakt igenom vårat försvar till en fristående Märsta kille som stänker dit ett stenhårt skott där Kennan inte ens hinner reagera!
3-1 står sig halvleken ut.

I paus sägs inte så mycket mer än att fortsätta kriga och inte bjuda in Märsta i matchen igen. Något ingen hade en tanke på att göra.

Vi får precis den start vi önskar på den andra halvleken med ett tidigt mål efter slarv i bortaförsvaret. 4-1 kom från Freddans fot och matchen var avgjord. Vi slår av aningen på skärpan efter detta och faller tillbaka lite men lik den första halvleken har Märsta klara svårigheter att ta sig igenom hemmaförsvaret. Det kommer ett tröstmål ännu en gång. Från kanten tar en gulsvart spelare fart och man kan redan se från första närkamp att det är en straff som sökes! Och mycket riktigt faller Märstaspelaren och domaren pekar mot straffpunkten. En stensäker slagen straff där Kennan går åt rätt håll men ändå inte hinner dit då bollen är välplacerad intill stolpen.
Efter detta mål är det ett väldigt öppet spel med stora ytor på mittplan. Vi skulle kunnat göra ett par mål till då frilägen och heta chanser uppstod vid flera tillfällen. Men lite oskärpa i avsluten gjorde att målen uteblev.
4-2 blir slutresultatet och trepoängaren kändes otroligt skön!

Matchen kändes avgjord väldigt tidigt. Efter våra tidiga mål repade sig aldrig Märsta och la fokus på precis allt annat än fotbollen. Planen var katastrof, domaren var skitdålig, vi spelade en hemsk fotboll. Tackvare detta radades även dom gula korten upp som kan straffa sig längre fram. Hur man kan lägga så mycket energi på saker man inte kan påverka är för mej obegripligt men för våran del är det bara att tacka och ta emot!

Ett extra plus går självklart till Peter som visar vilken härlig målgörare han är och stänker dit ett äkta hattrick inom loppet av 20 minuter!
Hela laget visar enormt hjärta och sliter hårt genom hela matchen.

Matchdax redan på onsdag igen då vi åker iväg för att möta Håbo.
Hoppas ni åker med oss och hejar på grönt & vitt!

/Kapten

Kommentarer
Ny kommentar | fet kursiv | | Namn: |

Tillbaka

Kepsar   |  Mössor   |  Ölglas   |  Bäddset

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer
E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-11-30
Besökare
333622
Genereringstid
0,0469 sekunder