https://www.facebook.com/groups/745935746259926
   

Rexen spräckte nollan x4

Inlagd: 27 september 2009, kl 21:25

Hemmastarka Karlholm fick slänga in handduken när Rexen vann med 4-0!

Efter förra omgångens kalldusch mot Tärnsjö var det dax för hemmastarka Karlholm. Ett Karlholm som spelat imponerande 18-0 på hemmaplan under hösten. Nu tog det dock stopp när Rexen kom på besök. Det tog bara 3 minuter innan ledningsmålet kom. En perfekt slagen hörna som Hellström är först på och sätter bollen i nät. En underbar start precis som vi önskat!
Karlholm är inte ofarliga dom heller. Man skickar mycket långbollar in mot mål och jobbar efter det konceptet under större delen av första halvlek. En kvitterings möjlighet skulle även den komma. Det är en frispark precis utanför straffområdet som går i kryssribban och ner i famnen på Kennan. Nästa farlighet stog Rexen för då Peter rivs ner i straffområdet och en solklar straff tilldöms korrekt. Nu kliver Gerrard "Lunken" Benny Guldfot fram för att näta. Det som händer är att Lunken tycker synd om målvakten och slår, snäll som han är, en fin hemåt pass istället för i mål. Lite halvchanser hit och dit är det som speglar första halvlek.

Zaines ord i halvlek lyder: Fan grabbar ni är ju bra, riktigt jävla bra. Nu går ni ut och tror på er själva så är segern klar!

Zaines önskan är vår lag.
Vi kliver ut i andra och tar över mer och mer. Skapar hela tiden nervositet för hemmaförsvaret. 2-0 kommer ganska tidigt och denna gång är det Perten som forcerar in sitt första mål för säsongen! Ett inlägg som hittar fram perfekt och Perten gör inga misstag.
Karlholm sticker fram då och då men oftast rinner bollen iväg till kast eller inspark.Den svartklädde mannen ville dock skapa spänning i matchen. I ett anfallsförsök från Karlholm täcker Gunnarsson helt enligt konstens alla regler bort sin motståndare och bollen glider över kortlinjen. Inspark tror alla, inklusive samtliga hemmaspelare. Domaren är av en annan uppfattning och tycker Gunnarsson sliter sin motståndare i armen, trots att han är bakom Gunnarsson. Straff blev det hur som helst. Kaptenen lägger upp bollen för att även han näta. Innan stegen mot bollen börjar vill Friman tillägga något: Ken, Högt till höger! Både Ken och Kaptenen lyssnar och straff nummer 2 resulterar i ytterligareen miss. Skottet tar i stolpens utsida men Ken var på plats i vilket fall som helst. Nu klev Rexen in i matchen mer bestämt för att avgöra tillställningen. 3-0 kommer av Peter som visade sig på planen några minuter i dagens match. Fint framspelad av Hampus i djupet. Nu var matchen avgjord och Gerrard " Lunken" Benny Guldfot insåg att han inte kunde hjälpa hemmalaget mer. 4-0 sitter i nät bakom en chanslös målvakt efter ett riktigt fint anfall där Benny Guldfot får sista ordet!

En riktigt skön seger då det var vår sista bortamatch samt en av dom absolut tuffaste bortamatcherna man kan åka på.
Självklart bar vi av till Furuvallen i hopp om att Alunda skulle snuva Tärnsjö på poäng. Men en straff i stolpen räddade 3 poäng till Tifen som var märkbart nervösa och darriga större delen av matchen. Men som vi vet har bra lag tur och så även Tärnsjö. Nu blir det en underbar avslutning på serien då allt avgörs i sista omgången.
Vi ställs mot Lagunda som gått bra på hösten och Tärnsjö har Hagby på bortaplan. Ett Hagby som krigar för att överleva i div5 blir säkerligen ingen lätt uppgift. För våran del är det bara fokus på en sak!

Vi ses på Ottarsborg nästa söndag kl 14:00!


Kommentarer
Ny kommentar | fet kursiv | | Namn: |

Tillbaka

Kepsar   |  Mössor   |  Ölglas   |  Bäddset

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer
E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2021-07-26
Besökare
364455
Genereringstid
0,0470 sekunder