Toppstriden tätnar!

Inlagd: 20 september 2009, kl 17:37

Efter storförlust mot toppkollegan skiljer nu två poäng med två matcher kvar!

Så var det äntligen dax för seriefinalen som alla väntat på. Det var som upplagt för en riktig fotbollsfest då vädret var strålande, stor publik och två bra lag som skulle göra upp!

När matchen väl drar igång är det lite avvaktande spel från båda lagen som känner på varandra. Det har inte gått många minuter när alla tror att hemmaledningen ska komma. Det är Wallin som nickar bollen samtidigt som målvakten är på väg åt fel håll, jublet är nära men målvakten gör en grym räddning och ser till att nollan håller sig.
Nu börjar chanserna bytas åt båda håll och det blir en hel del oroligheter i dom båda straffområdena. Tyvärr är det Tärnsjö som får spräcka nollan. Vi hinner inte upp i press ordentligt och en boll slås mellan backlinjen där Tärnsjös måltjuv lurar och gör inga misstag ensam mot Kennan. Nu är dety Tärnsjö som styr mestadels samtidigt som Rexen jobbar försvar och redo för kontring. Det dyker upp några fina chanser till men utdelningen uteblir. 0-1 i paus.


I halvtid gör Zaine klart för vad som ska gälla i den andra halvleken. Ett mål skulle bara in och det var såklart alla överens om.

I andra startar Tärnsjö bäst och får väldigt stora ytor på mitten där dom rullade boll riktigt bra samtidigt som vi kom ur positionerna. Det skapas en del lägen men inget riktigt farligt inledningsvis. Allt eftersom tiden rinner iväg flyttar vi fram laget för att jaga en kvittering. I vanlig ordning öppnas hav bakom baklinjen. Nu skapade tärnsjö en hel del farligheter. Vi fortsatte pulsera framåt och hade några bud på mål men en storspelande målvakt höll fortsatt tätt. I en snabb omställning sätter bortalaget dit 2-0 och uppförsbacken va väldigt stor just nu. Vi ger inte upp utan fortsätter kriga in i det sista men det som händer är att Tärnsjö ännu en gång får kontra in ett mål. 3-0 och matchen är körd då endast några tilläggsminuter återstog...
Vi gör en ganska bra match trots förlusten men får inte dit bollen. Med lite flyt hade matchbilden kunnat vara en helt annan. Nu är det Tärnsjö som tar vara på sina chanser bäst och vinner välförtjänt då man spelar en snabb och bra fotboll.
Det positiva är att vi fortfarande har allt i egna händer. På tur står Karlholm på bortaplan. En tuff fight som vanligt men vi åker dit för att vinna och inget annat. Ett stort tack till all publik som var på plats idag, skitkul! Hoppas ni dyker upp nästa söndag också!
Väl mött i Karlholm.
Kommentarer
Ny kommentar | fet kursiv | | Namn: |

Tillbaka

Kepsar   |  Mössor   |  Ölglas   |  Bäddset

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer
E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-11-30
Besökare
333697
Genereringstid
0,0313 sekunder