All in med en skruv avgjorde!

Inlagd: 13 september 2009, kl 21:59

Vi skrattar idag kanske gråter vi sen.
Vi vill leva i nuet inte ångra oss sen.
Så vi lever idag!
Morgondagen är för långt bort men vi leder idag.
Så vi skrattar idag


Det börjar dra ihop sig för slutspurt i div 5 norra. Inför denna match var det serieledning med fem poäng och 12 kvar att spela om. Dagens möte med Wattholma kändes därför som en nyckelmatch då vi möter serietvåan tärnsjö i nästa omgång. Seger idag skulle innebära fortsatt ledning med minst fem poäng och sätta ordentlig press på vår kollega tifen.
Förra matchens glöd och inställning fanns kvar och vi satte full fart redan från start. Första anfallet resulterar i ett friläge men målvakten avvärjer. vi fortsätter skapa bra lägen. Peter får även han chansen på ett friläge men den mycket duktiga målvakten lyckas även denna gång rädda med hjälp av ribban. Hörnorna kom gång på gång. Det är efter just en sådan som ledningen är centimetrar borta då bollen balanserar på mållinjen men rensas undan i sista stund.
Wattholma är dock inte helt ofarliga. Två giftiga forwards som ständigt låg på språng höll igång borta försvaret ganska bra. Dom heta chanserna kom man dessbättre inte till.

I paus är det inte mycket att säga. Zaine är i stort nöjd med första 45 men påpekar ytorna bakom Wattholmas backlinje och då främst ytterbackarna.

Andra rullar på ungefär som första. Skillnaden mellan dom två halvlekarna kom att bli nätrasslet!
1-0 kommer en kvart in i halvleken efter ett riktigt fint anfall. Sist på bollen är Peter som inkasserade sitt 20 mål för säsongen. Målet gav kraft och energi men det skymtades ändå lite nervösa tendenser hos rexen som började slarva med passningar och klev inte in 100 procent i duellerna. Detta tog såklart hemmalaget vara på och sattsade mycket på långbollar mot två starka forwards. Utdelningen skulle även den komma. En långboll som skarvas vidare till näste forward som utnyttjar ett riktigt dåligt ingripande från tre herrar i bakre ledet. 1-1 med dryga kvarten kvar kändes blytungt då vi efter detta hade svårt att få kontrollerade uppspel. Fortsatt slarvigt och haffsigt spel bådade inte gott. Tiden rinner iväg och det oavgjorda resultatet var nog vad som förväntades av såväl spelaresom publik. Men skam den som ger sig. Och skam den som tror att en match är 89 minuter. Efter slarv i hemma försvaret dyker gubben i lådan upp och rullar in det förlösande segermålet. Klockan står på 90 minuter och vi pratar om den rutinerade Magnus Towner som gör sitt andra mål för säsongen. Det kunde inte kommit mer lämpligt och jublet ekar underbart! En lika skön som viktig seger i kampen om seriesegern.

Nu kommer Tärnsjö på besök nästa söndag. Pisskade att vinna mot ett Rex som inte förlorat en match på hemmaplan än så länge. En svår match för båda lagen men vi kommer som vanligt komma väl förberedda och slita in i det sista för att bärga en ny seger!
Se till att vara på plats och stötta oss på upploppet!
Väl mött på Ottarsborgen 20/9 kl 15:00

Kommentarer
Ny kommentar | fet kursiv | | Namn: |

Tillbaka

Kepsar   |  Mössor   |  Ölglas   |  Bäddset

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer
E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-11-30
Besökare
333690
Genereringstid
0,0469 sekunder