Hej här kommer segertåget

Inlagd: 6 september 2009, kl 18:58

rullar in som technodromen
tryck på play du sätter på den
dansar som på, ähh vi kör igen.
Hej här kommer segertåget
rullar in som technodromen
tryck på play du sätter på
och dansa som REXEN gör!


Får nog slänga ett tack till Mange på UNT bloggen som öste på massor med tändvätska på elden då han verkar hakat upp sig på våran insatts mot Hinden och absolut inte tror på oss! Nu får du nog påpeka Hindens insatts samt våran närmsta toppkollega. Tack Magnus :D


Rex VS Film, den matchen känns alltid lite speciell då dom flesta känner varandra i båda lagen. Som bekant är det många i rex tröjan som spelat i Film tidigare. Detta påpekades innan match att det inte fick störa inställningen så det skulle leda till någon form av kompis spel.
Nej in och smäll på som mot vilket lag som helst.
Så skulle det även bli. Men många gånger blev det fula saker och dom gula ostskivorna åkte upp ett antal gånger under matchen. Det blev t.o.m ett rött kort för den lite för heta David palmqvist i Film. Dessbättre skötte vi oss utmärkt och drog inte på oss ett enda kort.

I första halvlek känner man av den bra inställningen hos hemmalaget direkt. Det känns som vi har bra koll på matchen och låter inte Film komma till några farligheter. För våran del flyter det på ganska bra framåt men det slarvas en hel del i sista delen och chanserna blir oftast inget problem för Films försvar. Hörnorna kommer tätt och det är efter en sådan som våran farligaste chans kommer. Det är Perten som vänder bort sin gubbe och klipper till med vänsterdojjan, dessvärre är den inte riktigt inställd utan går en bit utanför stolpen. 0-0 står sig halvleken ut...

I pausen bestämmer vi oss för att styra deras uppspel lite mer och stänga vissa ytor lite hårdare. Dessutom var alla eniga om att det skulle bli vinst. Ingen omöjlig uppgift med tanke på att tröttheten hos bortalaget började lysa igenom.

Någon som tog hårt på vinst snacket var Tompa. Det dröjer inte många minuter innan ett inlägg dimper ner på en offensiv Tompa som forcerar in bollen i mål! Underbar inställning och grym start på den andra halvleken. Nu kom det att hansla mycket om hemma laget som skapar oreda framåt gång på gång. 2-0 kommer genom Linus som visar att han skjuter bättre med vänstern än den ordinarie foten som är högern. Ett pressat skott som sitter perfekt i bortre.
Film får nu flytta upp folk för att försöka störa. Men som bekant kan det straffa sig i baken. Ytorna blev enorma på mittplanen och mittfältet kunde hitta fina pass i djupled många gånger. 3-0 görs av Friman med kvarten kvar. Han får gå med bollen fån mittplan och ingen verkade va intresserad att gå på. Det blev så öppet att han inte riktigt visste var han skulle göra av bollen så han drog till med en riktigt kylig lobb över målvakten. Ett klass mål helt enkelt! Våran gubbe i laget, Towner drog ett skott i innerstolpen som var mycket nära att resultera men bollen rensades undan i sista stund. Film hade klara problem med att hitta varandra framåt och det stabila spelet bakåt fortsätter. Det blev några få avslut från bortalaget men oftast var det vi som slarvade och bjöd på dom.

Då TIFEN gick på en ordentlig pump mot Lagunda gjorde vi ett litet ryck i toppen och utökade till fem poängs ledning!
På tur står Wattholma på bortaplan.
Det hårda jobbet kommer krävas även där om vi ska plockapoäng. Se till att vara på plats och stöd oss i dom grön/vita dressarna!Kommentarer
Ny kommentar | fet kursiv | | Namn: |

Tillbaka

Kepsar   |  Mössor   |  Ölglas   |  Bäddset

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer
E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-11-30
Besökare
333690
Genereringstid
0,0469 sekunder