Uppe på tronen igen!

Inlagd: 23 augusti 2009, kl 19:09

Efter förra omgångens genomklappning blev det vinst igen när Hinden besegrades med 3-1!

Ja det var en viktig match idag på många sätt. Dels för tabelläget och dels för att bevisa för både oss själva samt publiken att vi ska vara med i toppen och slåss.
Alla hade skakat av sig förra rundans magplask och var laddade till tusen idag.
Väl igång är det spel lite fram och tillbaka med lite halvchanser då och då. Ju längre halvleken går är det Hinden som kopplar ett litet grepp om matchen och har mest boll. Avsluten är dock oftast inga bekymmer. Men det är Hemmalaget som tar ledningen. Det är Tompa som sätter en hörna i mål med lite hjälp av några fumliga Hinden pojkar som inte lyckas få iväg bollen utan den hamnar tillslut i målet. Skönt med ledningen då vi ofta är starka nog att försvara den. Inte långt efter får dessvärre Hinden kvittera. Det är ett inlägg som slås och Kennan når inte högst utan det är seriens flagstång som får ett huvud på den och 1-1 är ett dystert faktum. Då passningsspelet var blekt i första var det mycket kamp som gällde. Något vi gjorde bra. Vi får försvara oss en hel del men tar vara på våra chanser idag. 2-1 kommer genom Timmy som visar att han har en vänsterdojja oxå. Han tar några snabba steg och glider ifrån sin försvarare för att sedan dra till ett fint skott i bortre! 2-1 står sig halvleken ut.

I halvtid påpekas det dåliga passningspelet samt lite förändringar inför andra.

Andra halvlek skulle bli en tung halvlek där hjärtat verkligen visades. Hinden jagar återigen en kvittering och flyttar upp laget högre i banan. Det uppstår en hel del chanser för bortalaget oxå men många avslut kommer från dåliga lägen vilket oxå avsluten blev. Det är nära några gånger men idag var det våran dag och den härliga inställningen blev vårat segervapen. Tack vare Hindens försök på kvittering öppnades såklart ytor bakom deras backlinje. Dumt vore det ju om vi inte utnyttjade detta. Så efter en perfekt djupledsboll håller sig farbror Towner framme och tystade alla som tvivlat på hans speed. Med bra fart och bra balans håller han sin försvarare på säkert avstånd och rullar kyligt in spiken i kistan! Matchen slutar med 3-1 vinst för dom grön/vita och laget ska ha beröm för viljan som visas idag.
Då våra toppkollegor VP-Tärnsjö spelade 3-3 innebar det att vi står som ensamma ledare igen, underbart!

Nästa söndag väntar Morgongåva på bortaplan. Ett lag som plockat lite poäng nu på slutet och kommer säkerligen vara laddade för att sno poäng av oss.
Se till att packa er iväg och hjälp oss till seger!

Kommentarer
Ny kommentar | fet kursiv | | Namn: |

Tillbaka

Kepsar   |  Mössor   |  Ölglas   |  Bäddset

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer
E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-11-30
Besökare
333646
Genereringstid
0,0469 sekunder