Delad poäng mot Alunda igen!

Inlagd: 17 augusti 2009, kl 17:26

Alunda kom undan med blotta förskräckelsen när man som första lag lyckades ta poäng på Ottarsborg!

Matcherna duggar tätt just nu och efter 3-0 segern mot VP i onsdags väntade Alunda. Återigen hemmamatch. Men sviten höll inte i sig. I den 14:e omgången kom det första poängtappet på hemmaplan för Rexen. Ännu en gång var det Alunda som stall poäng. En match som startade lite avvaktande från båda håll. Allt eftersom känns det som vi kopplar ett litet grepp om matchen och börjar närma oss lite chanser framför Alundas mål. Alunda har en frispark några meter utanför straffområdet som tas utav Erik johansson. En kille med en välkänd högerdojja. Även denna gång får han bra träff men Kennan lyckas reda ut det hela. Det var egentligen Alundas enda farliga chans på hela matchen. En bit in i halvleken rivs Johan ner i straffområdet och domaren tvekar inte. Ordinarie straffskytt satt på bänken och blev inte påtänkt för straffen. Den slås istället av Johan själv som tyvärr missar. Vi fortsätter skapa oreda för Alunda utan att lyckas fullt ut. Det ska tillägas att vi har en boll i nät och domaren blåser först mål för att sedan ändra beslutet till en hands.

Halvtid och det är egentligen inga konstigheter. Vi ska fortsätta kriga och mata bollar över deras backlinje samt i luftrummet vid mål.

Vi trummar på från start i andra och är nu det helt klart bättre laget. Alunda får sticka upp på några kontringar då och då men utan resultat.
Vi skapar en hel del chanser men sista skärpan ocg udden saknas ändå. Men även i denna halvlek har vi två bollar i nät. Dessvärre döms båda målen bort. Ett pga av offside. Något som jag hört många ifrågasatt från sidan. Samt årets mål av lunken! Målvakten ska slå iväg en utspark då måltjuven Lunken retsamt smyger upp bakifrån och nickar bollen ur händerna på målvakten och rullar in bollen. Jubel uppstår och dom flesta tror nog det är mål. Tyvärr är reglerna ändrade och målet döms helt korrekt bort. Snyggt vare iaf!
Trots både spel och chans övertag slutar det även denna gång mot Alunda med ett oavgjort resultat.
Starkt av Alunda att hålla tätt mot ett riktigt formstarkt Rex.

Notera att
-det var första matchen på hemmaplan som inte slutade med hemmaseger.
-återigen nollar vi motståndarna och har fortfarande släppt in minst mål i serien
-Peter saknades men vi skapade mängder med chanser samt hade tre bollar i mål, även om dom blir bortdömda är det ytterst små marginaler som skiljer.
-Publiken fortsätter att stötta oss. Vi har mycket folk på såväl hemma som bortamatcher, Kul!

Nu väntar Hagby redan på torsdag. Vi hoppas på bättre flyt då!
Kom och heja fram oss till seger!

Kommentarer
Ny kommentar | fet kursiv | | Namn: |

Tillbaka

Kepsar   |  Mössor   |  Ölglas   |  Bäddset

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer
E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-11-30
Besökare
333697
Genereringstid
0,0469 sekunder