Kompis det går bra nu!

Inlagd: 13 augusti 2009, kl 17:25

Bollen rullar in som den ska, det går bra nu, 3-0 i seriefinal, det går bra nu kompis det går bra nu!

Så var det äntligen dax för den tidiga seriefinalen! Mötet i våras slutade med en förkrossande 5-0 seger till våran fördel. Vi visste att det var ett revansch suget VP som stog på andra planhalvan och ingen räknade med någon liknande match som tidigare. Men när matchen väl drar igång kan man utläsa ganska tydliga liknelser med förra mötet. Det är VP som står för bollinnehavet och Rexarna riktar mestadels in sig på försvarsarbete. Två duktiga killar på mitten ser till att hemmalaget får jobba hårt både med kropp och knopp. Trots stort bollinnehav kommer VP aldrig till några riktiga farligheter, dock har man ett skapligt skott utifrån somm Kennan får sträcka ut sig lite på. För våran del är det nog inte ens en riktigt het chans. När halvleken närmar sig sitt slut märks det klart och tydligt att våra motståndare börjar bli trötta, något som stärker oss ännu mer!
0-0 står sig och jag kan inte tycka att det är orättvist på något sätt med tanke på dom uddlösa avsluten.

I halvtid är det Mr Zaine som har ordet och vill justera lite små detaljer men är i stort nöjd med första 45 minuterna.

I vanlig ordning tar vi till oss av dom visa orden och går ut i andra medstarkt självförtroende. Vi sätter nu lite högre press vilket gör att VP börjar känna sig lite obekväma. Så kommer även ett misstag och vi straffar dom direkt. Det är Peter som skickar in ledningsmålet. Ett mål som lyfter oss ett snäpp till. VP får ändå ett väldigt fint tillfälle för en kvittering men bollen rensas undan på mållinjen. Närmre än så Kommer man inte idag då det är hemmalaget som visar störst hjärta resten av halvleken. 2-0 kommer efter att målvakten sköljt handskarna med såpa och Peter håller sig framme som vanligt och petar in bollen. Nu känns det som en lång uppförsbacke för VP som försöker och försöker utan att lyckas. Isället öppnas ytor bakåt och vi sätter även dit 3-0 signerat ,gissa vem, helt rätt, Peter! Nu kommer målchanserna väldigt tätt och det skulle kunnat bli ett par mål till. Vad sägs om Hampus rush förbi sina gubbar och en stenhård tåpaj i ribban. Eller Jimmys tvåfotare som lurade bort försvararen till korvkiosken i Björklinge, avslutet dock i stolpen.
Hur som helst en stabil insatts från hela laget och vi slutar på 8-0 totalt på två matcher mot en av dom största hoten.

Kul att se så mycket publik som letar sig upp och hejar fram oss till seger. Det betyder otroligt mycke!
Nu väntar Alunda på sndag. En match som slutade 2-2 senast med en varsin halvlek. Så räkna med en tuff och spännande match även denna gång!

Väl mött på Ottarsborgen.

Kommentarer
Ny kommentar | fet kursiv | | Namn: |

Tillbaka

Kepsar   |  Mössor   |  Ölglas   |  Bäddset

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer
E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-11-30
Besökare
333693
Genereringstid
0,0234 sekunder