Kampen gav tre poäng!

Inlagd: 14 juni 2009, kl 19:59

Efter Tidigt underläge kunde Rexen vända och vinna i andra halvlek!

Efter plattmatchen mot Tärnsjö stog nu Karlholm på andra sidan. Ett lag som krigar för varje poäng dom kan få och har många duktiga killar. Revanchlusten var stor hos hemmalaget och det här skulle vi bara vinna. När matchen väl drar igång verkar allt vara bortblåst. Vi slarvar i passningsspelet och återigen är vi på tok för snälla i närkamperna. Karlholm är betydligt hetare och vinner dom flesta duellerna samt andrabollar. Efter en lång frispark letar bollen sig fram till en blå/vit herre som enkelt kan sätta dit 1-0 innan kvarten är spelad. Resten av halvleken är det ganska dystert i vårat led och det är Karlholm som står för dom farligaste chanserna! Men något mer mål blir det inte i regnvädret utan halvtidsvilan kommer väl till pass för våran del då vi hade en hel del att korrigera i vårat spel.

Efter Zaines instruktioner kliver vi ut på planen för att försöka ändra på det negativa resultatet.

Det märktes tydligt i slutet mot första att våra motståndare började tröttna, något vi självklart skulle utnyttja.
Vi sätter full fart direkt och är med i matchen betydligt bättre än i första. Nu
kommer oxå chanserna och så även utdelningen. Redan efter 10 minuter är det kvitterat och det kändes otroligt skönt.Det är Jimmy som sätter ett inlägg till vår nye måltjuv Conny som kommer perfekt till bollen och med en klassisk Martin Dahlin nick mosar han in bollen i målet! Matchen är fortsatt jämn med chanser åt båda håll. Något skönlir bjuds det dock inte på utan det är kamp ända in i det sista. Idag var det vi som drog det längsta strået och fick betalt för vårat hårda jobb i den andra halvleken. Det är efter en hörna som Friman försöker ducka för bollen men hinner inte undan med skallen och bollen touchar perfekt och fortsätter raka vägen upp i krysset! Vinnarskalle utav högsta rang!¨
Efter målet faller vi tillbaka något för att försvara ledningen och Karlholm sätter tryck för att försöka nå en kvittering men lyckas inte hitta nätmaskorna igen.

Tre nya poäng till samlingen och nu återstår endast en match på den första rundan innan uppehållet. Lagunda på bortaplan kommer garanterat bli en lika tuff match som kommer kosta hårt jobb och massor med fokusering om vi ska nypa några poäng!

Over and out #3

Kommentarer
Ny kommentar | fet kursiv | | Namn: |

Tillbaka

Kepsar   |  Mössor   |  Ölglas   |  Bäddset

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer
E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-11-30
Besökare
333694
Genereringstid
0,0313 sekunder