Förlust mot TIFen

Inlagd: 10 juni 2009, kl 19:02

Ett fegt Rex förlorade och var chanslösa

I skrivande stund har känslorna lagt sig aningen och det kanske är bra. Våran insatts mot Tärnsjö var ett riktigt botten napp där många underpresterade rejält. När man vet hur mycket det finns i alla killar kan man inte bli annat än besviken efter en sån här match. Glöm snarast och kom igen!

Efter drabbningen mot Vattholma där allt flöt på som det ska var det nu dax att möta Tärnsjö. Ett lag som gjort många mål och som vi visste innan är hemmastarka, mycket tack vare sin härliga publik som skapa otrolig stämning!
Det var nog just stämningen och inramningen på matchen som satte sig i huvudet på många av våra killar. Vårat agerande var väldigt nervöst, nästan så vi såg rädda ut på vissa håll för att ta kampen. Tärnsjö inleder klart bäst och har konstant tryck på våran planhalva hela första halvlek. Med mängder av hörnor och långafarliga inkasst låg ett mål i luften. Dock lyckas vi försvara oss bra och tillät inte hemmalaget att få utdelning för än i slutet på första då en hörna boxas ut ur straffområdet. Tyvärr perfekt till en Tärnsjö kille som klipper till och får en riktigt bra träff, bollen sitter otagbart i nät! Våra chanser är lätträknade och inte speciellt farliga. När vi får boll är det bara ryggar som syns och vi har ingen kreativitet för fem öre. 1-0 står sig halvleken ut.

I halvtid är det många upprörda spelare och självfallet är vår coach inte nöjd med första 45. Med några enkla drag får vi en ny plan att följa inför andra halvlek.

Nu startar vi upp betydligt bättre. Med lite mer kyla på många fötter gör vi hemmalaget lite mer osäkra på hur dom ska agera. Men så kommer kallduschen istället. Efter ännu en hörna brister det i kommunikationen och ännu en härlig träff sitter i målet. Riktigt tugnt i nuläget. Vi fortsätter enligt vår upplagda plan och hittar lite fina samspel. Mycket riktigt kommer också reduceringen. En frispark utifrån som målvakten lämnar retur på och hemmaförsvaret står och tittar på när Conny blixtsnabbt är framme och trycker dit bollen. Skönt och nu kändes det som ett hopp tändes! Inte långt efter får Peter ett fint läge och nyper till med ett riktigt bra skott som seglar mot krysset. Tyvärr så gör målvakten en suverän räddning och tippar bollen till hörna. Dax för kalldusch nummer tre. Hörnan slås och blir tillslut en kontring för Tärnsjö som utnyttjar ett passivt försvar och gör inga misstag. 3-1 och uppförsbacken känns väldigt stor nu. Vi flyttar fram laget något för att göra ett sista ryck. Inget som resulterar utan istället är det återigen hemmalaget som får näta. 4-1 och matchen är över.

En helt rättvis seger för Tärnsjö som tillsammans med sina hemmafans var starka. För våran del är det bara att lyfta blicken framåt och höja den egna prestationen.

På lördag väntar Karlholm. Kom och hjälp oss till seger!

Kommentarer
Ny kommentar | fet kursiv | | Namn: |

Tillbaka

Kepsar   |  Mössor   |  Ölglas   |  Bäddset

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer
E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-11-30
Besökare
333694
Genereringstid
0,0313 sekunder