Uddlöst Rex Föll mot Hinden

Inlagd: 24 maj 2009, kl 13:52

Stort spelövertag räckte inte till seger.
Går som alla vet ut på att sätta bollen i nät!


Matchdax igen och idag begav vi oss till Åkerlänna för att möta Hinden. Fint väder och fin plan gav goda förutsättningar för en härlig drabbning!
Matchen rullar igång och det är rexarna som sköter om bollen större delen av tiden.Vi lyckas gång på gång med fina vändningar som borde utnyttjats betydligt bättre. Men när vi lyckats ta oss hela vägen in i straffområde va vi på tok för "gulliga" som Zaine skulle sagt. Gång på gång resulterade våra uppspel i att Hinden kunde avvärja utan några större bekymmer i boxen. Hinden får mestadels koncentrera sig på kontringar men oftast leder dom ingen vart. Dock skapas en riktigt farlig målchans efter en hörna där en Hinden spelare nickar, men på mållinjen står Conny " apan" seppelä och räddar med axeln! 0-0 står sig halvleken ut.

I halvtid går vi igenom lite småsaker som ska justeras men alla kände att det var våran match och övertygelsen om att målen skulle rulla in med tanke på spelövertaget var stor.

Men matchbilden ändras något i andra halvlek då Hinden jobbar sig in lite mer i matchen och två duktiga herrar på innermittfältet gjorde ett stort jobb och började leverera fina bollar till sina kollegor. Det kändes ändå inte som några bekymmer utan vi väntade fortfarande på ett ledningsmål.
Men istället kommer kallduschen då vi bjuder Hinden på 1-0 efter en misslyckad krossboll som bryts på mittplan. Dom vita herrarna gör inget misstag utan sätter full fart framåt när vi är o organiserade och trycker in bollen i mål!
Inte helt rättvist med den matchbild som rådde. Vi fortsätter vårat jobb och till slut ger det resultat. Det är efter en frispark som vårat fyrtorn Lunken når högst och nickar in bollen, riktigt starkt!
Nu skulle det väl ändå lossna! Men tiden rinner iväg och det ser ut att bli delad poäng..Istället kommer kalldusch två. Towner bryter på mittplan och vi ska ställa om för ett bra kontringsläge. Då kliver den svarte herren in och bedömmer att Magnus stoppat bollen med händerna. Helt felaktigt! Hinden lättar in en boll i straffområdet och här är vi katastrofalt passiva. Med en liten nickskarv glider bollen rakt igenom hela försvaret och hela vägen in i mål. Matchklockan visar några få minuters speltid kvar. Blytungt!!! På eget bevåg kliver stoffe fram och tar en ytterst offensiv roll, något som höll på att resultera i mål. Efter en tilltrasslad situation dimper bollen ner på fötterna hos en helt fristående Kristoffer. Avslutet räddas dock av målvakten men returen går rakt till Towner som har helt öppet mål men en Hinden försvarare lyckas i sista stund få en tå på bollen och peta ut den till hörna. Här ska tilläggas att i detta anfall uppstår en exakt lika hands situation som vi råkade ut för. Denna gång i straffområdet men här väljer Mr black att fria, mycket märkligt. Slutsignalen tjuter och förlusten är ett faktum. Riktigt tråkigt men Hinden spelar smart och stabilt även om man inte har så mycket boll. Det här är helt och hållet vårat eget fel då vi inte kan trycka in bollarna när vi får chansen och bjuder på båda målen i baken.

Plus till den hårt jobbande Wallin som gör ett otroligt stakt jobb idag och sliter som en vildgris som jagas av en jägare.

Tompa ska också ha beröm. Blir bara bättre för varje match och placerade sig rätt matchen igenom!

Nu väntar Morgongåva redan på tisdag. Ett lag om fortfarande väntar på sin första poäng. Laget kommer garanterat slita hårt för att ro hem poäng.
Kom och heja fram ett revanschsuget Rex till seger! Väl mött.

Kommentarer
Ny kommentar | fet kursiv | | Namn: |

Tillbaka

Kepsar   |  Mössor   |  Ölglas   |  Bäddset

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer
E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-11-30
Besökare
333622
Genereringstid
0,0469 sekunder