Inget kunde stoppa T-Rex!

Inlagd: 17 maj 2009, kl 13:53

I fjärde omgången blev Hagby uppsnurrade på Ottarsborgen.
Enligt säkra källor har några röd/svarta killar i skrivande stund ännu inte hittat hem efter åkturen!


Så var det äntligen dax för match igen. Efter den mediokra insattsen mot Alunda senast va revanschlusten enorm! Något som syntes redan från start. Idag fanns det lite tanke bakom såväl löpningar som passningar. Pressen fungerade utmärkt och vi kunde oftast styra Hagbyanfallen dit vi ville. Att 1-0 kommer tidigt i matchen gör att vi växer ännu mer. Ett fint väggspel mellan Jimmy och Conny resulterar i mål efter att Conny avslutat med en stenhård sorkdödare i målvaktens högra hörn. 2-0 kommer några minuter senare efter att en Hagby försvarere klumpigt skickat Wallin i backen som inte ens hade en målchans. Domaren tvekar inte utan blåser straff!
Nu Kommer klumpedunns två,målvakten. Lunken kliver fram och ska slå straffen. Domaren blåser och målvakten kliver snällt åt sidan så lunken enkelt kan rulla in bollen mitt i målet. Varför gick målvakten så tididgt??? När även 3-0 kommer innan 30 minuter var spelade känns nästan tillställningen över. Det är Peter som på sedvanlig maner håller sig framme och trycker dit bollen. Men nu rycker Hagby upp sig och tar över sista kvarten med stort bollinnehav. Något mål lyckas dom inte med även om det var nära i slutminuten med en farlig nick. Här gör Ken en kanonräddning!

I andra halvlek väljer rexarna att spela på resultatet och håller sina positioner på ett mycket bra vis. Hagby rullar runt och försöker sig på långbollar i djupet. Men gång på gång rinner det ut i sanden. Istället öppnas det upp stora ytor på Hagbys planhalva något vi utnyttjar bra och borde satt dit ett par bollar till. Nu blir det bara ett mål till och det är Än en gång Peter som nätar. Det ska även tilläggas att dom röd/svarta killarna skulle haft en straff i andra halvlek efter att både Perten och Jimmy fått fnatt och trodde det var helt okej att leka slängdocka med sina motståndare som stöp i backen. Men Mr black missar detta och friar.

Riktigt bra inställning och vi visar idag att vi kan lira en härlig fotboll. Något som kändes enormt skönt efter förra omgången. Att vi återigen håller nollan samt gör många mål frammåt är ett gott tecken med tanke på att vi idag saknade tre killar!

Nästa match står Hinden för motståndet.
Se till att vara på plats!

Kommentarer
Ny kommentar | fet kursiv | | Namn: |

Tillbaka

Kepsar   |  Mössor   |  Ölglas   |  Bäddset

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer
E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-11-30
Besökare
333622
Genereringstid
0,0469 sekunder