Schema
22/7 Söndag  
23/7 Måndag  
24/7 Tisdag  
25/7 Onsdag  
26/7 Torsdag  
27/7 Fredag  
28/7 Lördag  
29/7 Söndag  

Huvudmaterialförvaltare sökes

Tjänsten:
Huddinge Hockey söker ständigt nya duktiga medarbetare. Nu söker vi huvud materialförvaltare som brinner för utbildning och utveckling som kan vara med och bidra till vår U16 verksamhet. Du kommer arbeta tillsammans med huvudtränare, assisterande samt övriga ledare kring laget där ni gemensamt lägger upp säsongen. Allt detta ska ske tillsammans med ungdomsansvarig för att säkerhetsställa att varje lag och tränare arbetar utefter de riktlinjer som svenska ishockeyförbundet satt upp samt klubbens egna riktlinjer/policys.

Krav:
Som materiellare tror vi att du är lyhörd, trivs med att samarbeta, brinner för ishockey, har ett intresse för utbildning av ungdomar samt att du är bekväm med att ställa krav på personer i din omgivning.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som materialförvaltare alternativt har spelat ishockey i ett flertal år.

All utbildning från ishockeyförbundet är meriterande.

Vi erbjuder:
• Chansen att få vara


Nya tränare klara

Hej :) Nu så står de klart att team 03 får nya tränare och detta genom Thomas Fordell som senast varit i Vita Hästens organisation och Daniel Bohlin som i sin tur kommer ifrån Björklövens organisation. Vi hälsar dessa två herrar mycket välkomna och hoppas på en rolig och trevlig vinter tillsammas:) Med vänlig hälsning- Mickael "Bagarn" Engdahl- ungdomsansvarig. Ps längre intervju kommer sedan.


Avsiktsförklaringen.

Klubbnyhet.
Tillämpning av Avsiktsförklaringen vid övergång.

För att förenkla och förtydliga handläggning och administration runt övergångar har flera föreningar.... - Läs mer


Domardrömmen

Klubbnyhet.

Domardrömmen - en film av Scandic, Svenska Ishockeyförbundet och Stockholms Ishockeyförbund - Läs mer


Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2018-07-17
Besökare
216641
Genereringstid
0,0605 sekunder