Domardrömmen

Inlagd: 13 februari 2017, kl 13:19


Domardrömmen - en film av Scandic, Svenska Ishockeyförbundet och Stockholms Ishockeyförbund

Så många som möjligt, så länge som möjligt är ett uttryck som Riksidrottsförbundet använder i sitt strategiska arbete när man vill leda i svensk idrott in i framtiden. Självklart är detta uttryck även något som vi inom Svenska Ishockey står upp bakom och som vi hoppas ska vara en av våra grundstenar i det fantastiska distrikt- och föreningsarbete som pågår ute i vårt avlånga land.
Det är ibland lätt att se sig blind i sin vardag när vi pratar om aktiva idrottsutövare i våra föreningar och på olika nivåer, vi hamnar lätt i att se kategorin aktiva som bara spelare och tränare och glömmer lätt bort alla de möjligheter som också finns i våra föreningar till andra aktiviteter och roller. Att som förening arbeta aktivt med sin domarverksamhet är att skapa möjligheter för våra medlemmar att befinna sig i en utvecklande miljö inom ishockeyfamiljen för så många som möjligt så länge som möjligt.
”Domardrömmen” är en film som Scandic tillsammans med Stockholms Ishockeyförbund och Svenska Ishockeyförbundet har tagit fram och vi hoppas att den ska kunna fungera som ett attraktivt och inspirerande verktyg i just er förening för att attrahera och rekrytera domare. Dels från de aktiva som önskar utveckla sig och lära sig om andra roller inom ishockey men även till de killar och tjejer som upplever att man inte önskar fortsätta som aktiv spelare men som har ishockey som sitt absolut största intresse och vill finna andra roller. I filmen får vi ta del av Emils resa och vi är övertygad om att hans drömmar nog delas av många andra barn och ungdomar ute i vår ishockeyfamilj. Det är vår förhoppning att tillsammans med er skapa goda förutsättningar för att intresserade killar och tjejer ska få möjligheten att utöva sin idrott i det allra bästa klimatet, oavsett roll.
Vår önskan är att respektive förening ger sina medlemmar möjligheten att se filmen ”Domardrömmen” och att det väldigt gärna får spridas i just er/era föreningars olika kommunikationsplattformar. Vill ni veta mer om vilka verktyg och möjligheter som finns för domarrekrytering och arbetet med domare på föreningsnivå, läs mer på www.hockeydomare.se eller kontakta domaransvarige Joel Hansson på; joel.hansson@swehockey.se
För att sprida filmen i era olika kommunikationskanaler samt socialmedier så använd gärna följande länk till youtube: https://youtu.be/ihE1OovTv6s För att ladda ned filmen så kan du använda följande länk: https://we.tl/1CC4BV0HwR
Med vänliga hockeyhälsningar
Anders Larsson Joel Hansson Ordförande Domaransvarig Svenska Ishockeyförbundet Svenska Ishockeyförbundet

Tillbaka


Foosball   |  Biljardbord   |  Biljard   |  Bordtennisbord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet

Information
Senast uppdaterad
2018-08-15
Besökare
213668
Genereringstid
0,0625 sekunder