Tung förlust i dagens match

Inlagd: 8 maj 2016, kl 21:54

En målvaktstavla gav FBIK/Sävar/Täfteå tre poäng.

FBIK/Sävar/Täfteå - Hörnsjö IF 1:0 (0:0)

Första tjugo minuterna av matchen var väldigt händelsefattiga. De bestod mest av att FBIK/Sävar/Täfteå rullade bollen inom laget och vi stod rätt defensivt där mittbacksparet Österlund/Eriksson hade bra koll samt styrde sina lagkamrater rätt. Sedan kom Sävar igenom en gång, men där var Sparr med och gjorde en enkel fotparad. Efter halvtimmen spelad fick Sävar frispark precis utanför straffområdet som lades strax över ribban. Vi hade en chans i första och det var Kåla som lobbnickade tätt över ribban. 0-0 var ett rättvist resultat när halvtidsvisslan ljöd.

Andra halvlek startade precis som den första, Sävar hade mycket boll, men det kändes inte farligt. De hade en nick utanför, men skott på mål var sällsynt. När de försökte slå en boll på djupet så bröts den antingen av försvaret eller så var målvakten med så det hann aldrig bli farligt. I den 70e minuten hittade Rasmus Kåla med ett instick, men Sävarmålvakten gjorde en jätteräddning på lobbförsöket. Matchen såg länge ut att bli mållös, men med dryga tio minuter kvar av matchen fick Sävar en frispark ett par meter utanför straffområdet som tyvärr resulterade i mål efter en blunder av Sparr. Efter detta blev vi mer aggressiva men utan att skapa något farligt läge. Sävar hade efter ledningsmålet ett friläge som räddades och på övertid hade vi både hörna och frispark där vi tryckte upp hela laget, men som dessvärre blev resultatlösa.

Sammanfattningsvis hade FBIK/Sävar/Täfteå mycket mer boll, men där det inte hände så jättemycket. Korta passningar inom laget var deras melodi medan vi satsade mer på omställningar i den här matchen. Chansmässigt var det jämnt där båda lagen hade kunnat göra fler mål och sett endast till dem hade inte ett oavgjort resultat varit helt orättvist. Laget kändes litet slitet idag då detta var vår tredje match på nio dagar. Nästa vecka väntar två träningspass innan vi tar emot Young Boys på söndag.


Tillbaka


Dart   |  Snookerbord   |  Air hockey   |  Supporterprylar

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-05-13
Besökare
32275
Genereringstid
0,0313 sekunder