Hörnsjö IF Damlag  

Matchreferat Hörnsjö - Sandvik

Inlagd: 14 maj 2016, kl 19:58

Dagens match resulterade i vinst med 2-1 till Hörnsjö damer Div 2!

Första halvlek var relativt jämn men Hörnsjö hade fler målchanser än vad Sandvik hade. Det kändes trots 0-0 i halvlek som att detta var vår match. En av Sandviks bästa spelare stukade foten tidigt i andra halvlek. Kort därefter gjorde ytterback Elin Johansson en offensiv rush och utmanade såväl mittfältare som backar för att sedan lägga en perfekt genomstickare som Maja Bergkvist förvaltade till 1-0 i 49:e minuten. Tränare Åke Bergkvist uttyckte sig väldigt nöjd över målet då detta är något vi tränat på under veckan.

Vidare fortsatte matchen med gott humör och vi brände ett flertal chanser, där mycket berodde på Sandviks målvakt som gjorde ett antal kvalificerade räddningar. I slutet av av matchen kom en hög långboll upp på forward Viktoria Olofsson som kom fri mot målvakten, gjorde en dragning och gick förbi för att sedan dunka in i den i öppet mål i 83:e minuten. Nu kändes matchen lugn, då inte Sandvik hade producerat något framåt på ett tag. Från ingenstans kom ett inlägg från Sandviks högerkant och de nickade in reducering 1-2 i 87:e minuten. Plötsligt fick Hörnsjö lite krampaktig spelstil och bollar slogs hejvilt upp och ner. Laget lyckades ändå hålla undan resten av matchen och sammantaget under matchen känns 2-1 väldigt rättvist.

Samtliga lagdelar, från målvakt till forward, gör en bra match och visar på vilja framåt. Förhoppningsvis släpper det snart ännu mer i målskyttet!

Nästa match spelas borta mot Umedalen, onsdag 25e maj. Kom och heja!

Tillbaka
Meny
Tjäna pengar
Lag i föreningen
Klubbsidan
Formulär
Länkar
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2021-01-15
Besökare
155642
Genereringstid
0,0313 sekunder