Grunderna börjar läggas.

Inlagd: 26 maj 2014, kl 00:01

Grunderna börjar läggas och det skapar förutsättningar för hela föreningen.
Vi i Högalids IF är inne i en process fast vi är nu glada att vi kan börja arbeta öppet med våra medlemmar och blivande medlemmar!


Högalids IF har signerat sin första ledare till den kommande ledarstaben för div 2 laget.
Först ut är huvudansvarige tränaren Jesper Wahlund. Block 4 utbildad tränare med meriter som tränare för Duvbos damer division 2, KFUM Malmö herrar division 3, Huddinge IBS Ungdom div 3 (seriesegrare 13/14) mfl. Som spelare meriter från gamla elitserien med LUGI IK, division 1 med Södertälje Rockets, Hässelby Hawks och Trollbäcken samt division 2 med bland annat Huddinge IBS och Duvbo IK på meritlistan.

I skrivande stund är det några ledare som fått förfrågan att kliva in i ledarstaben och precis som alla innebandyälskare vet så är det mycket som ska pysslas och pusslas ihop när det gäller familj, jobb och studier för att det ska kunna vara effektivt och gynna alla inblandade parter. Vi hoppas givetvis på positiva svar inom en snar framtid.
Fast vi har tålamod och kommer aldrig att stressa oss igenom en rekrytering av ledare eller spelare. Utan alla ska få en ärlig chans att kunna bidra med det den eller de är bäst på.
Rätt person på rätt plats.
Därav att vi är "lite sent ute". Vi vill skynda långsamt och skapa rätt förutsättningar för alla.

Det första som hänt under den här rekryteringsprocessen är att en spelare har lämnat. Rickard Rydell har lämnat för Huddinge IBS. En försvinner och TVÅ kommer in till Högalid. Jesper Wahlund kommer att kombinera sin tränarpost med att spela och den första "riktiga" värvningen är istället den okända spelaren Philip Ström som kommer från Högdalen.

Vi som förening har varit lite osäkra på vilka vi är de senaste säsongerna och nu när vi börjat bygga om vår organisation och vårt tänk så är vi väldigt glada att vi kan knyta an en ung och duktig spelare som Philip. Vi tror att han kommer passa bra in i den befintliga truppen och med framtida nyförvärv.

Nästa steg är såklart träning!
Onsdag 28 Maj är det en öppen träning för de som vill ta en plats i Högalids trupp inför säsongen 14/15.
Även onsdagen den 4 juni kommer vi att ha en öppen träning. Tiden är 20.00-21.30 i Liljeholmens sporthall.
Vi ser gärna att ni är uppvärmda och klara 20.00 så det innebär eget ansvar för uppvärmningen de två första träningarna.

Alla utespelare kommer att spela i svarta kläder. Så ta med svart t-shirt, svarta shorts och svarta strumpor. Enhetlig klädsel gäller!

För information ta kontakt med Jesper Wahlund via mail, sms eller telefon.
Vi ser gärna att ni kontaktar Jesper innan ni kommer ner så vi vet vilken nivå ni är på.

Tillbaka


Badlakan   |  Ryggsäckar   |  T-shirts   |  Väskor

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer


E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2014-08-19
Besökare
190838
Genereringstid
0,0322 sekunder