Gästbok


Välkommen till Högalids seniorers gästbok. Anonyma och olämpliga inlägg förbehåller vi oss rätten att ta bort.


Nytt inlägg | fet kursiv | | Namn: |

Hwcp24J4lFK | 2015-11-27 08:42:25
But, what banks offer a LOC or credit card with out a PG. I see what rtaeil companies do. But, what about actual Visa/MC or LOC? Also, you should add a site to what Leasing Equipment companies offering financing without PG. Just a thought.
Old thing back | 2015-05-01 02:39:36
tack för svar 99:an, vi längtar!
99:an | 2015-04-30 14:06:24
99:an väntar på nya hemsidan och att det skrivs under rubrik matchrapporter.
Har för övrigt lite extremt privat nu.
Hallå | 2015-04-29 11:45:35
Har matchrapporterna upphört helt?
htrw | 2015-04-23 19:11:11
Ingen matchrapport från första matchen??
99:an | 2014-10-19 12:59:31
Straff frossa stoppade Högalid. Det innebär urträde ur STH-cup med omedelbar verkan, utan att passera gå och inkassera 50tkr till klubben.

Det kändes rätt så bra före matchen, inte minsta oro, det här tar vi gick mina tankar och så tänkte jag även när dom slog in straffen. Jaha nu sätter vi Jarlabergarna under press tills vi får ett ett tänkte jag. Men dröm om min förvåning när det var vi som kom under press under stora delar av första halvlek. Det positiva ur Högans ögon var Marvin med fin teknik, finter som satt snabb och smidig som en panter. Det var bara det där berömda ordet om, som höll honom borta från målprotokollet. När domaren blåste av för halvlek var det fortfarande ett noll till Jarlaberg.

I andra halvlek började det se bättre ut, särskilt när Olle kom in i spelet. Vi kom fram i fler ordentliga målchanser och det slogs inte bort lika många enkla passningar och det innebär att man får behålla bollen och slipper dom där förbannade omställningarna på sig hela tiden. När våran Ronaldo slog in ett ett en bit in i andra halvlek så kändes det som om det här tar vi nu. Ronaldo närmar sig match för match den fornstora formen han hade före skadan i våras och då slutar säsongen förstås och Ronaldo för börja om på sin formtopp!! Det var särskilt rolig att höra efter matchen att Ronaldo upplevde samspelet med Marvin som väldigt positivt, Ronaldo upplevde nästan ett symbiost förhållande. Att dom skulle göra två ett fanns inte på världskartan, men så vart det. Deras kantspringare började springa före vår back lite nedanför mittlinjen, därmed hade han farten uppe och ett försprång när bollen kom och två ett var ett faktum. Det var definitivt inte rättvist om man ser till vad som hänt hitills i andra halvlek. Vi fortsatte att trumma på och hade flera chanser till två två. Så när Mr Högalid alias Olle satte två två var det i underkant och gått om tid kvar. Det är märkligt att vi inte avgjorde i andra, men så blir det tyvärr ibland. Bäste Högan spelare var Mr magic Marvin (antagligen släkting i rakt nedstigande led till trollkarlen i riddarna kring bordet, med sina trollkonster) och mittbackarna med topp på Kung Mange Ladulås. Mr Högalid alias Olle är med där förstås också, som kom in och förändrade matchbilden rätt så markant trots sitt ryggonda.

Ja så var det dags för straffar igen. Jag och duracell Simon ställde oss parallellt med straffpunkten för att kunna se alla detaljer in i minsta detalj. Jag tror att Nisse satte den första, Marvin den andra och katastrof Olle missade den tredje. Men det reddes upp eftersom mål Anders tog hjälp av sina bästa kompisar stolparna och nu var det en miss var. Det skulle avgöras på femte straffen, om Simpan missa skulle vi bli utslagna. När han stegade fram så hade han bestämt att han skulle titta och finta i målisens vänstra hörn och slå den i högra hörnet. Simpan var lika bergis som jag att det bara var en formalitet att slå in bollen. Men där slog straff frossan in eller var det Jarlabergerna som körde med wodo. Simpan stirrar i målisens vänstra hörn och fintar dit, målisen slänger sig dit och Simpan skjuter i ultrarapid dit också. Han sa att det kändes overkligt och att det var en högre makt som hade styrt foten ifrån att följa planen. Det var nog den sista tävlings sparken den här säsongen. Men tur och otur brukar jämna ut sig, så nu vore det inte vara mer än rätt om vi får en plats i femman nästa år.

Grabbar vi ses på avslutningen den åttonde november. Casper snackade nåt om cafét och att V 4 håller på att renoveras. Men det visade sig vara ett litet missförstånd, han menade att vi hade cafét i Liljeholmshallen den helgen och att vi skulle ha avslutningen på Kung Manges firma inne i stan nånstans visade det sig.
Väl mötta. Reidar
Peter | 2014-10-06 22:17:51
Grattis till seriesegern, Stuvsta IF. Välförtjänt och väntat.
99:an | 2014-10-04 22:56:45
Sju nya spelare in i sexton manna truppen och Högan hade i baktankarna att ösa in mål, för att kunna bli bästa tvåa. Det behövs så många chanser för oss för att få in bolluslingen. Ett noll kom efter sjutton minuter av Emil och sen utökades det till två noll av Adam i tjugonde minuten. Vadan detta började jag tänka, ska vi lyckas med den omöjliga uppgiften och stänka in en så där tio baljor. Ridå ner igen efter bara några minuter efter vårt två noll så vart det reducering till två ett och ridå ner. Ja nu är det bara att vinna matchen tänkte jag, men det visade sig att det inte skulle bli så lätt, för Magenta kämpade för sitt kontrakt. Jag tyckte att vi spelade rätt så bra i första halvan av halvleken. Resten av matchen gick tempot ner och forwards står för mycket stilla och väntar på boll.
Dags för andra halvlek och tre ett skulle kännas skönt och få Magenta att tagga ner. Tre ett kom i den femtiofjärde minuten av Mr Högalid och tröjan av på Olle. Sist vi såg det var på Bollmoravallen i premiären förra året mot just Bollmora. Högan förde matchen och det lilla som skapades skapades av Högan. Magenta skulle visa sig inte vara impotenta utan högst potenta och krutade in tre två med fem minuter kvar (rimmet lånat från Bexan). Magenta flyttade upp allt dom hade och lite till. Vi vart satta under hård press i fem minuter och Magenta ville ha straff, jag såg inte hurvida det var rätt eller fel. Men domslutet var i alla fall friande. Strax efter gastkramningen satte Sebbe sitt första mål i Högan tröjan men inte det sista!!! Avblåsningen och matchen slut.
Bexan fick plocka ut bästa lirare i Högan. Som målis tog han ut Joel och som bästa utelirare tog han ut er alla för ingen höjde sig över mängden tyckte han. Jag tycker att Bexan var bästa Högalidare, helt underbara ramsor och ett väldigt fint, positivt och trevligt sätt. Vi älskar dig Bexan.
Jag vill även passa på att tacka Reine för alla roliga år jag och Högan har fått dela med dig, är det sju? Jag läste intervjun med dig och jag får nog hålla med om att Barcelona var absolut en av höjdpunkterna. En stor kram från oss alla Reine!!! Det får nog bli en träningsmatch mot ditt nya lag på Gotland och några käglor som kapatoni brukar säga när vi kommer dit.
Grabbar kommer inte på träningen på tisdag, ska på tjänsteresa och kolla in nyproduktion av hus.

Reidar

#1 | 2014-10-03 10:52:15
Är det någon som behöver skjuts idag?

Slå en pling, Joel
0700431615
99:an | 2014-09-27 18:19:25
Pyrus seger med bitter eftersmak, men det var en helt underbar arbetsseger. Kransens förenade armbågsmarodörer slogs tillbaka med ett noll. Marvin fick utgå blodig och dann efter en väldigt ful armbåge, en del av er som stod nära gick så långt att ni påstod att det var det ända marodören var ute efter var att skada. Sen när Kalle fick okbenet inslaget av en lika ful armbåge och fick åka akut till sjukhus så var nog måttet mer än rågat. I skrivande stund vet jag ej hur det gått för Kalle, men jag hoppas verkligen att du får behålla ditt undersköna ansikte, för alla vackra flickors skull. För du slipper ju se ditt ansikte men det får alla vackra flickor göra. Det är märkligt att det alltid skall finnas ett sånt lag i serien, förra året var det Gustavsberg. Nä nu får jag släppa den där djävla skiten, jag blir bara förbannad när jag tänker på det.

Matchen gick på Zinkens nylagda helt underbara konstgräsmatta. Vilken skillnad mot den gamla betongplanen där bollen uppträdde som en studsboll av gummi och bara försvann över sidlinjerna. Nu när vi lär oss underlaget kommer vi att få bättre utdelning på vårt fina passningsspel och kunna skicka på underbara stickare på våra toppforwards utan att bollen försvinner över kortlinjen. Den ända negativa kommentaren var att planen sög musten ur en, tungsprungen. Men det tar vi gärna med tanke på alla bristningar och onda höfter den gamla betongplanen gav oss. Det skulle passa oss perfekt att gå upp i femman som bästa tvåa, men då måste vi stänka in mål i nästa match, just nu skiljer det sex mål att ta igen mot FC Vårby. Viket drömscenario att gå upp i femman och att ha underbara Zinken som hemmaplan. Men det skulle väl vara för bra för att vara sant?!!

Jag stod och snackade lite med Borsten, så jag missade tyvärr dom två första minutrarna. När jag öppnade dörren till båset stod det redan ett noll till Högan och det var Emil som stod för Baljan, ack vad den skulle visa sig vara viktig. Högan började klart bäst av lagen med fint passningsspel och att det inte blev två noll var märkligt. Sund två skarvklackar från ca sex meter som smet strax utanför och var värda ett bättre öde, Olle lyckades skjuta över ett öppet mål från ca tre meter från mållinjen, Gaston hade också några heta målchanser och så vidare. Kransen kom in matchen ju längre halvleken fortskred, dom hade en del halv giftiga avslut mot Anders. Om Högan hade gått in med en tre ett ledning i halvlek hade jag inte protesterat.

Andra halvlek började med ett Högan övertag och jag vet inte riktigt när Olle gick av planen på grund av ryggont. Mr Högalid var mycket tveksam till start, men Matte naprapat tog sig an honom före matchen och Mr Högalid ville ge det en chans. Det höll ca femton minuter innan det ryggonda började komma tillbaka och fram till dess ägde Mr Högalid planen i första halvlek och därmed ägde även Högalid spelet. Som sagt även andra halvlek började med ett Högan övertag om ändock ej så markant som i inledningen av första. Matchen vart mer och mer jämn för att i slutet av matchen bli ett kompakt övertag för förenade armbågarnas lag. Vi fick vår Hulk utvisad med en kvart kvar efter två mycket tveksamma gula kort, man kan väl inte bli utvisad för att man är hård i kroppen och sätter hård press på motståndarna utan att visa varken sula eller händer. Däremot skall armbåge som uppenbart skadar med blodutgjutelse ge rött kort direkt? Men det är ju förstås ur ett Högan perspektiv. Marvin gjorde en blodig Högan debut med mer smak stenhård i kroppen, snabb, blick för spelet, vilja som kan försätta berg och så kan man fortsätta i all oändlighet. Jag tyckte på något konstigt sätt att ni spelade rätt så bra dom sista femtonminutrarna. Ni försökte och försökte erövra boll, men alla femtio femtio situationer fick dom förenade armbågarna märkligt nog frispark på varenda gång och det bidrog till att dom fick det stora övertaget på slutet. Matchens Högalidare utsågs av Olles pappa. Han tog ut en målvakt och en utespelare. Målisen blev Anders Film och vad vi framförallt minns är när en armbåge krutade på för kung och fosterland ifrån sex meter helt ren, vilken reflexräddning den var inte sann. Du tog även flera frilägen och var även bra i luftrummet, helt enkelt grym och i sanningens namn inte bara bästa målis i Högan, utan även bästa spelare alla kategorier. Bästa utespelare blev Simpan, framförallt hur han tog löpdueller och läste av hur Armbågarna skulle springa och vann löpduellerna på ett just sätt. Simpans reflexion efter matchen var att han skulle kunna förbättra sitt huvudspel med hundra procent om han fick använda sina armbågar som domaren tillät Kransen att göra och det ligger nog en hel del i det. Simpan jag tror att du skulle kunna ta ytligare hundra procent om du började använda dina kontaktlinser, men det blir väl för bra? Vi fick Olle, Gaston, kalle skadade och Hulken vart utvisad vilket fick vår slagkraft kraftigt decimerad (Pyrus seger, den kostade mer än den var värd?). Armbågarna fick sin nummer sexton skadad i andra halvlek, han var deras bästa spelare och det var nog tur för oss att han försvann ur spelet.
Vi får fundera på hur vi lägger upp träningen på tisdag med tanke på att vi måste ösa in mål mot Magenta, för att kunna bli bästa tvåa av tvåorna i sexan. Väl mötta på tisdag grabbar
Reidar
Nästa sida »


Bordtennisbord   |  Biljardbord   |  Airhockey   |  Dart

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer


E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-05-02
Besökare
166720
Genereringstid
0,0469 sekunder