Hofors AIF Herrar Div.3  

Hofors AIF

Klubbens hemsida: http://www.hoforsaif.com
Ny match...nu mot Iggesund!!

Inlagd: 17 oktober 2014, kl 10:59
Ny match...nya möjligheter! Imorgon drar vi till Hälsingland för att möta en ny bekantskap...nämligen Iggesund. Iggesund har gjort en bra säsong och kom tvåa i div.4 Hälsingland. De var det enda laget som slog seriesuveränerna Bollnäs under säsongen.
I första kvalmatchen förlorade de i en dramatisk match mot Svärdsjö(2-3) som enligt rapporter kunde ha slutat hur som helst.
Vi måste vara väldigt mycket mer beslutsamma och inriktade på att det krävs ett sjuhelvetes slit i 90 min...om vi vill ha något att säga till om i den här matchen. Gör vi det...har vi bra chans att revanschera oss för den mediokra insatsen senast. Gör vi det inte...är det tack och godnatt!
Meeen...det vill vi ju!
Sååå, "bring it on, Iggesund!"
Forza, HAIF....!!

PS. Ni som vill följa med bussen till Iggesund och ha en trevlig eftermiddag med oss och samtidigt heja på oss i vår kamp om fortsatt kontrakt...är hjärtligt välkomna. Bussen går 9:30 från Stålringen! Ca 10 platser finnes.


Oavgjort mot Järbo...

Inlagd: 16 oktober 2014, kl 15:24
I första kvalmatchen på Stålringen spelade vi 1-1 mot Järbo. En match där vi inte riktigt stod att känna igen. En 1-0 ledning i halvtid och dessutom med en man mer på plan...gjorde att man trodde på en bra chans att hålla undan samt att kanske dra ifrån när Järbo blivit tröttkörda en bit in i andra halvlek. Riktigt så blidde det inte. Järbo kom ut med full energi och tog tag i matchen i andra halvlek. Det var inte alls orättvist när de kvitterade ca 20 min in på den. Järbo skall ha en stor eloge för att de kämpade utav helvete och stod upp i närkamperna. De var hetare och visade mer vilja än oss över hela banan. Tror att några av oss var tagna av stundens allvar och därför underpresterade. Inget stämde och energin fanns liksom inte där. Kändes bara bekväma och avvaktande. Ungefär som att man väntade på att någon lagkompis skulle ta tag i det hela. Det håller inte. Det håller inte nånstans. Nu finns ingen tid att analysera den här skiten så mycket... - Läs mer

Inför kvalrysaren imorgon....

Inlagd: 10 oktober 2014, kl 17:49
I morgon lö möter vi Järbo IF i den första kvalmatchen. En match jag tror kan vara en nyckelmatch i den här kvalserien. Vi kommer laddade till tänderna till den här matchen, det kan jag lova er. Det är nu klart att Danne V även kan medverka imorgon. Dessutom får vi tillbaka den spelsugna duon Jeppe H och Ephrem efter avstängningar. Roger P fick en vridning i knäet sist mot Brynäs(i sista minuten, suck!) och är osäker på spel. Beslut tas efter värmning.
Förberedelserna har varit toppen. Vi har haft 3 duktiga killar utifrån...som varit här och känt sig för lite och samtidigt sparrat våra krigare i HAIF inför kvalet. Det gör att alla snäpper upp och skärper till sig lite extra.
SMHI säger 12 grader och strålande sol när domare Mahbod Beigi blåser igång matchen kl. 14:00 imorgon eftermiddag.
Hoppas på ett starkt och ljudligt stöd från er på läktaren, kära hoforspublik.
"Upp till kamp, kamrater"... TILLSAMMANS skall vi fixa det här!!
Forza, HAIF....!!


Summering av Brynäsmatchen...

Inlagd: 10 oktober 2014, kl 17:19
Själva matchrapporten av Brynäsmatchen i lördags utgår denna vecka. Däremot skall vi i alla fall redovisa våra "dagens stjärnor" i matchen.

***Joel Persson, en pansarvagn som börjar hitta rätt i sin forwardsposition. Urstark matchen igenom...syntes särskilt tydligt vid vårt 3-1-mål(nick på hörna) att han inte går att stoppa när han fångat bollen med blicken. 4 mål på 4 matcher som forward. Hyggligt facit!
**Danne Vestlund, sprang och spelade som om tiden stått stilla. Precis samma rörelsemönster som förra säsongen. ALLTID i rörelse och ändå ALLTID på plats inne i boxen när det vankas målchanser. 2 baljor direkt...och kunde ha gjort minst 2 till med tanke på hur många chanser han var inblandad i. Hoppas och tror du gör några till för oss i kvalet!
*Christian Falk, denna gigant som verkligen höjt sig själv två nivåer i höst...och sett till att många andra också gjort det. Vilken kämpe..!!

Nu går vi in i nästa seriespel....och den skall vi faan vinna!!Tankar ang stundande kvalet...

Inlagd: 8 oktober 2014, kl 09:42
Som ni säkert redan vet så besegrade vi Brynäs i lördags med 3-1. En härlig seger som satte punkt på en riktigt bra höstsäsong. 21 poäng inspelade och endast två förluster på 11 matcher.(mot 2:an och 3:an i tabellen) MEN...en serie består som vi och alla andra vet av en vår och en höstsäsong. Vi "hann" inte få till det riktigt under våren med så många nya spelare utan div.3-erfarenhet. Vi var ärligt rätt valpiga och kassa då. Nu tycker jag att vi tuffat till oss rejält. Vi har hittat ett eget spel och ber inte om ursäkt i matcherna. Självförtroendet har byggts på successivt under hösten. Tycker man även kan se det i matcherna...vi avslutar ALLTID bra....dels för att vi ORKAR en hel match...dels då vi lärt oss motståndarnas svagheter och hugger dem där det tar som mest.

- Läs mer

Vinst igen...men kval blir det

Inlagd: 6 oktober 2014, kl 15:27
Vi gjorde vår plikt i lördags...och besegrade Brynäs med 3-1. Men...som vi befarade så räckte inte det. En strimma av hopp väcktes då Falun tog ledningen uppe i Sundsvall mot Kubikenborg. Sedan kom sms:en med 1-1 och 2-1 till Kuben i snabb följd...och då kändes kvalet nära. Strand visste vi ledde med 3-1 i halvtid...så där kunde vi inte räkna med någon hjälpande hand från Hille.
Så är det...bara hålla humöret uppe och gnugga vidare.
Vi börjar på Stålringen redan nu på lördag med match mot Järbo IF. Nästa lördag åker vi till Iggesund för en dust mot tabelltvåan i Hälsingland. Sedan avslutar vi mot Svärdsjö på Stålringen lö 25/10.
Hoppas ni är med oss i vått och torrt, kära supportrar... Nu börjar förberedelserna inför nästa säsong. Och vi tror och hoppas innerligen att den spelas i div.3 Södra Norrland !!
Forza, HAIF...!!

Återkommer med matchref senare...


Schema
23/10 Torsdag 18:45-20:30 Träning, Stålringen, Hofors
24/10 Fredag
25/10 Lördag 14:00 Svärdsjö IF, Stålringen, Hofors
26/10 Söndag
27/10 Måndag
28/10 Tisdag
29/10 Onsdag
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer


Blommor och Rum
E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat