Hofors AIF Herrar Div.3  

Hofors AIF

Klubbens hemsida: http://www.hoforsaif.com
Nu är det dags...!!

Inlagd: 10 november 2014, kl 13:09
Ikväll kör vi äntligen igång säsongen 2015...
19:00 i Värnahallen sparkar vi igång. Vi träffas, hälsar på varandra och kickar så smått igång säsongen med lite inomhuslir. Hoppas och tror ni spelare känner likadant som vi ledare....en jävulsk revanschlusta som inte går över förrän vi är tillbaka i div.3!!!!
Syns ikväll, grabbar....
Forza, HAIF....2015!!


Dags för avslutning...

Inlagd: 24 oktober 2014, kl 16:05
Imorgon lö kommer Svärdsjö IF hit på besök. Ett Svärdsjö som fortfarande är med i fighten om en plats i div.3 Södra Norrland. Vinst samtidigt som Järbo tappar poäng och avancemanget är ett faktum för dem.
Vi i HAIF är som redan sagt...utan chans. Men vi vill väldigt gärna avsluta på ett fint sätt och knipa andraplatsen i tabellen. Det är ofta det SISTA man tar med sig från säsongen när den är till ända. Och när det känns som jävligast här under de kalla å trista vintermånaderna...så kan man tänka tillbaka på hur skönt det kändes när man matchade senast...och VANN! Vi blickar framåt...och börjar säsongen 2015 redan nu på lördag...och då vill vi börja den på bästa sätt!
Tack, kära supportrar för stödet vi fått av er under säsongen. Vi försökte så gott vi kunde och mäktade med. Vi hann inte få till det riktigt med så många nya och oerfarna spelare. Men många hos oss har ändå utvecklas väldeliga under säsongen och vi ser fram emot att se dem utvecklas ytterligare under 2015.
- Läs mer

Torsk mot Iggesund...och borta

Inlagd: 24 oktober 2014, kl 15:29
I lördags förlorade vi mot Iggesund på bortaplan med 0-1. Det resultatet gör att vi tyvärr spelar i div.4 nästa säsong. Matchen symboliserar lite årets säsong. Markant spelövertag med oförmåga att omsätta klara och halvklara chanser i mål. Vi fick dessutom en tidig utvisning i den här matchen som ställde till det i vår planering. Trots det var nog bollinnehavet 70-30 i vår fördel och troligtvis 3 ggr så många KLARA målchanser. Trots det stora bollinnehavet drog vi på oss 9(?!) varningar och Iggesund bara 1. Lite konstigt kan tyckas. Men, men... nu är det som det är. Vi har helt enkelt inte räckt till i år...det är ett faktum. Men det kändes ändå som vi skulle klara av kvalet...då vi trots allt höjt oss SÅÅ mycket här under hösten. Lite kvalnerver och kanske lite underskattning är alla ingredienser som behövs för att missa i ett sådant här kval där bara segraren belönas.
Vi satsar på att avsluta snyggt på lördag då Svärdsjö IF kommer på besök. - Läs mer

Ny match...nu mot Iggesund!!

Inlagd: 17 oktober 2014, kl 10:59
Ny match...nya möjligheter! Imorgon drar vi till Hälsingland för att möta en ny bekantskap...nämligen Iggesund. Iggesund har gjort en bra säsong och kom tvåa i div.4 Hälsingland. De var det enda laget som slog seriesuveränerna Bollnäs under säsongen.
I första kvalmatchen förlorade de i en dramatisk match mot Svärdsjö(2-3) som enligt rapporter kunde ha slutat hur som helst.
Vi måste vara väldigt mycket mer beslutsamma och inriktade på att det krävs ett sjuhelvetes slit i 90 min...om vi vill ha något att säga till om i den här matchen. Gör vi det...har vi bra chans att revanschera oss för den mediokra insatsen senast. Gör vi det inte...är det tack och godnatt!
Meeen...det vill vi ju!
Sååå, "bring it on, Iggesund!"
Forza, HAIF....!!

PS. Ni som vill följa med bussen till Iggesund och ha en trevlig eftermiddag med oss och samtidigt heja på oss i vår kamp om fortsatt kontrakt...är hjärtligt välkomna. Bussen går 9:30 från Stålringen! Ca 10 platser finnes.


Oavgjort mot Järbo...

Inlagd: 16 oktober 2014, kl 15:24
I första kvalmatchen på Stålringen spelade vi 1-1 mot Järbo. En match där vi inte riktigt stod att känna igen. En 1-0 ledning i halvtid och dessutom med en man mer på plan...gjorde att man trodde på en bra chans att hålla undan samt att kanske dra ifrån när Järbo blivit tröttkörda en bit in i andra halvlek. Riktigt så blidde det inte. Järbo kom ut med full energi och tog tag i matchen i andra halvlek. Det var inte alls orättvist när de kvitterade ca 20 min in på den. Järbo skall ha en stor eloge för att de kämpade utav helvete och stod upp i närkamperna. De var hetare och visade mer vilja än oss över hela banan. Tror att några av oss var tagna av stundens allvar och därför underpresterade. Inget stämde och energin fanns liksom inte där. Kändes bara bekväma och avvaktande. Ungefär som att man väntade på att någon lagkompis skulle ta tag i det hela. Det håller inte. Det håller inte nånstans. Nu finns ingen tid att analysera den här skiten så mycket... - Läs mer

Inför kvalrysaren imorgon....

Inlagd: 10 oktober 2014, kl 17:49
I morgon lö möter vi Järbo IF i den första kvalmatchen. En match jag tror kan vara en nyckelmatch i den här kvalserien. Vi kommer laddade till tänderna till den här matchen, det kan jag lova er. Det är nu klart att Danne V även kan medverka imorgon. Dessutom får vi tillbaka den spelsugna duon Jeppe H och Ephrem efter avstängningar. Roger P fick en vridning i knäet sist mot Brynäs(i sista minuten, suck!) och är osäker på spel. Beslut tas efter värmning.
Förberedelserna har varit toppen. Vi har haft 3 duktiga killar utifrån...som varit här och känt sig för lite och samtidigt sparrat våra krigare i HAIF inför kvalet. Det gör att alla snäpper upp och skärper till sig lite extra.
SMHI säger 12 grader och strålande sol när domare Mahbod Beigi blåser igång matchen kl. 14:00 imorgon eftermiddag.
Hoppas på ett starkt och ljudligt stöd från er på läktaren, kära hoforspublik.
"Upp till kamp, kamrater"... TILLSAMMANS skall vi fixa det här!!
Forza, HAIF....!!


Schema
23/11 Söndag
24/11 Måndag 19:00-21:00 Träning, Värnahallen 1
25/11 Tisdag
26/11 Onsdag 19:00-21:00 Träning, Värnahallen 1
27/11 Torsdag
28/11 Fredag
29/11 Lördag
Skytteligaledare
Roger Persson (9)
Gästbok
Hemsidan är uppdaterad...
| 1924 Ultras |
Senaste matcherna
Järbo IF: 1-1
Brynäs IF FK: 3-1
Snabbfråga
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer


Blommor och Rum
E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat