Hofors AIF Herrar Div.3  

Hofors AIF

Klubbens hemsida: http://www.hoforsaif.com
Träning 17:00 imorgon, må...

Inlagd: 31 augusti 2014, kl 18:13
Kom ihåg att vi träffas redan 17:00 imorgon, måndag 1/9. Vi skall förbereda och hjälpa till inför P17-landskampen mellan Sverige-Schweiz på tisdagen. Vi hörs imorgon, killar...

PS...grattis till en stark insats av div.4-killarna här på söndagseftermiddagen...som slog Kungsgården med 2-1 på Stålringen!!


1-1 hemma mot Forssa i lördags

Inlagd: 28 augusti 2014, kl 18:03
Den viktiga matchen mot Forssa i lördags...slutade 1-1. Den poängen skall vi, såhär i efterhand...vara ganska nöjda med. Dels så kom vi själva inte upp i den normala standard vi haft efter uppehållet och dels skapade(och turvis också sumpade!) Forssa en hel del solklara chanser i slutskedet av matchen. Ett under...eller mirakel om ni så vill...att inte någon av deras chanser resulterar i mål. Vi hade marginalerna med oss idag...om man säger så. Jag har en liten känsla av att den här poängen vi "vinner" idag...kan vara superviktig när det hela summeras lö 4/10.
Nu till matchen:
- Läs mer

Några sköna killar som drar...

Inlagd: 25 augusti 2014, kl 22:49
Det är både med glädje och sorg vi ser tre härliga killar ur truppen dra mot högskolestudier på olika orter i landet. Först ut var "starke Adolf" alias Alija Muminovic...som drog till Jönköping förra veckan. Lycka till och ha det bra, Aljo!
Sedan har vi svärmorsdrömmen Abed "Abbe" Aref som drog till Sundsvall igår. Välkommen tillbaka som civilekonom om 5 år, Abbe...du kanske kan rädda upp HAIF:s ekonomi då, hehe.
Sist men inte minst...har vi helyllekillen Anthon Löv...som skall plugga idrott i björkarnas stad, Umeå. Ha det så jättebra, Anthon...när du drar på fredag. Vi finns kvar här och du är ALLTID välkommen tillbaka till oss i HAIF, grabben.
Gör oss stolta, grabbar...plugga hårt, lev studentlivet fullt ut...och kom tillbaka med många härliga historier att berätta!


Förlust mot Avesta....0-2

Inlagd: 25 augusti 2014, kl 08:41
Det blev stryk borta mot Avesta förra helgen med 0-2. Då herr skribent tappat bort sina noteringar från den matchen...blir det inget utförligt referat från den. Sammanfattningsvis så vinner Avesta rättvist. Två mål i inledningen av varje halvlek blev avgörande. Vi hade ett par bra målchanser men var inte effektiva nog. Avesta är starka och tar många poäng på sin hemmaplan. Bara acceptera och gå vidare. Kommer viktigare matcher framöver.
Forza, HAIF...!!


Inför HAIF-Avesta idag 16/8...

Inlagd: 16 augusti 2014, kl 10:54
En tuff uppgift väntar oss Hoforsgrabbar idag. Ett bortamöte mot Avesta. Avesta är nog det lag vi blivit mest imponerade av denna säsong. Stora, tunga och väldigt effektiva i hemmamötet...där vi förlorade med 2-4. Det stod 0-4 innan vi tröstmålade två gånger i slutskedet av matchen. Men vi känner att vårt lag och vår trupp blivit starkare sedan det mötet i våras. Dessutom kommer vi med ett nyvunnet självförtroende som brukar betyda en hel del. Vi skall göra allt i vår makt för att hålla oss obesegrade så länge som möjligt här under höstsäsongen. Skall Avesta slå oss igen...måste de verkligen kämpa för det... Vi kommer som ni vet sedan förr....att ALLTID kämpa i 90 min....ja, även i 375 min om det så måste krävas!
Samma startuppställning som i vinstmatchen mot Falun senast!
Forza, HAIF...


HAIF-tipset uppdaterat...!!

Inlagd: 14 augusti 2014, kl 15:55
Nu ligger det aktuella resultatet för HAIF-tipset efter omg. 14 ute på hemsidan. Till vänster under "Egna sidor" kan ni se aktuella resultat.
Vi säger ett stort grattis till Leo Ramstad som vann vårt andra spurtpris i tävlingen. Han leder för övrigt också hela tävlingen...tätt följd av Håkan Olsson. Vi kontaktar din pappa Lasse inom kort för prisutdelning!
Den spännande tävlingen fortsätter!!!


Schema
2/9 Tisdag 15:00 Landskamp mellan Sverige-Schweiz, Stålringen, naturgräs
3/9 Onsdag 18:45-20:30 Träning, Stålringen, Hofors
4/9 Torsdag 18:45-20:30 Träning, Stålringen, Hofors
5/9 Fredag 18:00 Årsunda-HAIF2, Årsunda IP
6/9 Lördag 15:00 Rengsjö SK, Stålringen, Hofors
7/9 Söndag
8/9 Måndag 18:45-20:30 Träning, Stålringen, Hofors
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer


Blommor och Rum
E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat