Hofors AIF Herrar Div.4  

Hofors AIF

Klubbens hemsida: http://www.hoforsaif.com

Erkan försvinner....!

Inlagd: 16 december 2014, kl 17:23
Vår målvakt förra säsongen, Erkan Gumus har valt att spela med seriekonkurrenten Kungsgårdens SK nästa säsong. Vi tackar för dina tjänster i HAIF och önskar dig lycka till i den nya föreningen.
Nu kanske "Power King", mackor + annat fikabröd kommer att räcka till alla i laget...hehe.Ingen träning imorgon...!!

Inlagd: 16 december 2014, kl 17:17
!!OBS!!
Kom ihåg att det inte är någon träning imorgon onsdag 17/12. Hallen är uthyrd till något annat jippo...
Träning som vanligt på måndag 19:00...
Ses då, grabbar....


Lottning till Bilma klart...

Inlagd: 9 december 2014, kl 11:16
Helgen 9/1 - 11/1 spelas den trevliga inomhuscupen Bilma Cup i Ockelbo. I år har vi lottats in i Grupp A tillsammans med Järbo, Ockelbo Vit och Storviks IF. Detta Järbo...som i mina ögon STAL vår plats i div.3 i kvalet...hehe. Snacka om revanschlusta från vår sida. I år är det VI som har en bonusstraff på dem. Ockelbo brukar vara svårspelade då de tränar mycket inomhusfotboll. Storvik har vi väl inte så mycket koll på...men får inte underskattas. De har dessutom två straffar på oss.
Vi ser fram emot att få avbryta träningslunken med lite matcher och adrenalin igen.
Mer info om cupen kommer senare...


Ännu en återvändare på plats..

Inlagd: 7 december 2014, kl 16:11
Det är med stor glädje vi kan presentera ännu ett meriterat nyförvärv. Denna gång är det falukillen Samir Skrijelj som återkommer till HAIF efter en ettårig sejour på hemmaplan med Falu FK. Samir är en härlig och lättsam kille som ALLTID har nära till skratt...och när han spelade här säsongen 2013 tillförde han mycket med sin bländande teknik- och spelskicklighet. Han är mer vältränad och motiverad nu...så det här kan bli HUR bra som helst. Ett STORT lycka till!!!
Välkommen tillbaka in i "familjen", Samko....
Du har varit saknad!!!


Aljo...och nu Mirre HAIF:are..

Inlagd: 1 december 2014, kl 14:10
Vi har redan berättat att Alija Muminovic valt att flytta hem och spela i Hofors AIF nästa säsong. Nu kommer även en annan juvel tillbaka. Det är Emirjan "Mirre" Preci som ritat på för ännu en sejour i HAIF. Mirre är en lovande forward och en "skön" kille som vi märker har mognat både på och bredvid planen sedan han spelade här säsongerna 2012-2013.
Välkomna tillbaka till HAIF skall ni vara, både Alija och Mirre...
Operation "återtåget" har startat...!!Två veckor gångna på säs 2015!

Inlagd: 24 november 2014, kl 10:58
Nu är vi igång med de frivilliga lattjolajbanträningarna sedan två veckor tillbaka. Då förra säsongen var liiiite väl lång i vårt tycke...och dessutom med degradering som följd...så känner vi oss fortfarande lite slitna och lätt chockade. Suget och revanschlustan börjar dock så sakteliga göra sig påmind. Kärnan i truppen tränar för fullt och vi eftersträvar kvalitet framför kvantitet.
Den enda som vi vet med bestämdhet inte fortsätter i HAIF nästa säsong är Christian Falk, som tyvärr bestämt sig för att ta ett sabbatsår från fotbollen. Väldigt synd...då han dels är typ "världens bästa helyllekille"...samt enligt oss ledare spelat sin bästa fotboll i HAIF ever... under hösten 2014. Känner du något som helst sug på fotboll i framtiden, Falken...är du ALLTID välkommen till oss...om det så är på spelar- eller ledarsidan. Ha det bra och njut av ledigheten, Falken....
- Läs mer

Schema
19/12 Fredag
20/12 Lördag
21/12 Söndag
22/12 Måndag 19:00-21:00 Träning, Värnahallen 1
23/12 Tisdag
24/12 Onsdag
25/12 Torsdag
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer


Blommor och Rum
E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat