Hofors AIF Herrar Div.3  

Hofors AIF

Klubbens hemsida: http://www.hoforsaif.com
Inför HAIF-Hille ikväll kl.19!

Inlagd: 19 september 2014, kl 10:44
Ikväll har vi chansen att såga av benen på alla våra jagare på nedflyttningsplats i tabellen. Och en vinst skulle också sätta lite griller i huvudet på de lag vi jagar i tabellen(Strand, Rengsjö och Kubikenborg). Vi möter Hille...som är ett av de lag som jagar oss i tabellen. Hille har liksom vi...spelat upp sig och gjort en hyfsad höstsäsong. Endast förlorat mot topplagen Korsnäs, Falun och Valbo. Så det är ett tufft gäng vi stöter på ikväll. Det är vinna eller försvinna för dem....så motivation kommer ej att saknas för dem heller. Mycket på spel, alltså... Så som det skall vara såhär fram på höstkanten.
- Läs mer

Vi slog Kuben på bortaplan...!

Inlagd: 18 september 2014, kl 14:43
I lördags gästade vi erkänt svårslagna Kubikenborg på deras bortaplan. Och fick alla välbehövliga och superviktiga poäng med oss hem! I en redan liten och lätt försvagad trupp(Jeppe H avstängd, Calle W skadad, Joel P ytterst tveksam medverkan...m.m) fick vi även vårt offensiva yrväder Ephrem magsjuk på lördagsmorgonen. Så det var ett litet sargat HAIF som lämnade Stålringen vid 8:30 på lördagsmorgonen. Det märktes det dock inte av i spelet och matchen i sin helhet. Vi kämpade än mer för varandra och spelade väldigt stabilt och smart.
- Läs mer

Delad pott mot Rengsjö...!

Inlagd: 12 september 2014, kl 14:46
Det blidde oavgjort på Stålringen i den viktiga matchen mot Rengsjö. Rengsjö var ett av de lagen som vi vid vinst...hade haft inom nära räckhåll för att kunna klara nytt kontrakt. Nu känns det betydligt svårare... Vi ligger kvar på kvalplatsen...sex poäng upp till Rengsjö och Strand med tolv poäng kvar att spela om. Även om chansen teoretiskt finns att slippa kval(krävs nog 4 raka segrar!)...så är den långsökt. Vi får koncentrera oss på att försöka behålla kvalplatsen istället. Alla tre lagen på nedflyttningsplats har chansen och siktet inställt på att snuva oss på den! Vi har dessutom två av lagen(Hille och Brynäs) kvar att möta här i slutspurten...så det kommer bli en rafflande och gastkramande avslutning. Verkar som Gästrikelagen gillar dramatik. Hille, Brynäs och vi(HAIF) i tuff slutstrid om nedflyttning/kval...och sedan det fjärde gästrikelaget, Valbo...som slåss för en plats i div.2 i den andra änden av tabellen. Som sagt..upplagt för en hel del dramatik här den sista månaden. < - Läs mer

Inför måstematch mot Rengsjö..

Inlagd: 6 september 2014, kl 10:49
Idag sätts allt på sin spets. Vill vi fortfarande vara med i racet om nytt kontrakt(utan kvalspel)är vinst ett MÅSTE idag. Tre stycken högskolestuderande killar som flyttat i en redan lite tunn trupp...känns ordentligt kan jag säga. Konkurrensen finns inte där längre. De som tränar är ALLA med i truppen till matcherna nu. Det positiva är att nu vet man att man är med på matcherna och kan verkligen ladda för det. Och att man tightar ihop laget på ett annat sätt. Kändes igår på träningen att ALLA förstår att det är en viktig match som väntar idag.
Vi hoppas på att viktige Joel Persson kan medverka idag. Han klev av med knäsmärtor senast och är osäker på spel. Kan han inte spela så är vi beredd på att ändra om lite i laget. Vi kommer att få ett tillräckligt slagkraftigt lag att kunna vinna den här matchen ändå. Vi har hemmaplan och skall verkligen GÅ FÖR DET idag. 5 matcher och 12 träningar kvar. Det är allt som återstår av säsongen 2014! OCH det orkar vi i HAIF...var så säkra på det - Läs mer

Förlust mot Korsnäs i lördags.

Inlagd: 5 september 2014, kl 09:25
I lördags spelade vi mot Korsnäs på bortaplan. Ett Korsnäs som spelar väldigt fysiskt och har några riktiga fyrtorn som är tuffa att möta. Vi stod upp riktigt bra i första, enligt rapporterna. Efter Korsnäs ledningsmål i den 10:e minuten har vi tydligen en hel del lägen att kvittera. Men det uteblir...och sedan straffar de oss med en straff i sista minuten av första halvlek. Roger P reducerar med en likadan ca 10 min in på halvleken och vi får kontakt igen. Vi har tydligen även några skapliga chanser igen efter det. Sedan punkteras matchen med ca 20 min kvar då Glen Edman gör 3-1. Summasumarum så orkar vi inte hela vägen mot ett större och tuffare Korsnäs. Vi kämpar på...men måste vara väldigt effektiva om vi skall vara med och fightas om några poäng i en sådan här match och det var vi ICKE idag. Nu samlar vi våra krafter för att göra allt för att vinna den superviktiga matchen mot Rengsjö hemma på lördag! Mer om den senare!
***Jeppe Henriksson **Ephrem Kidane *Beston Mohammaddazeh

Underbar kväll på Stålringen..

Inlagd: 3 september 2014, kl 07:54
Igår på landskampen mellan Sverige och Schweiz infann sig en härlig stämning på den underbart fläckfria naturgräsplanen på Stålringen. Enda kruxet var att tekniken inte riktigt var med oss. Den nya förstärkaren till speakersystemet som inhandlades för ca två veckor sedan....gav upp ca 45 före matchstart. När vi sedan kopplade i den gamla förstärkaren så mäktade inte den med de också nyinköpta högtalarna. Typiskt, typiskt...men vad gör man.
Tack i alla fall...till all publik, alla underbara killar och tjejer som ställde upp och jobbade under den här oförglömliga kvällen! Härligt att se att så många vill göra så mycket för klubben Hofors AIF!
Grattis också till Marie Ihren som hade matchlotten som inbringade henne en 1000-lapp...samt till Erik Norlin som vann den åtråvärda matchtröjan med autografer från de svenska spelarna tillika morgondagens stjärnor på!
Vill också passa på att tacka våra egna sponsorer till denna match...TIM, Sorption och Ovako så vi kunde ha fri entré.
Schema
23/9 Tisdag
24/9 Onsdag 18:45-20:30 Träning, Stålringen, Hofors
20:00 HAIF2-Järbo IF, Stålringen, Hofors
25/9 Torsdag 18:45-20:30 Träning, Stålringen, Hofors
26/9 Fredag
27/9 Lördag 15:00 Valbo FF, Stålringen, Hofors
28/9 Söndag
29/9 Måndag 18:45-20:30 Träning, Stålringen, Hofors
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer


Blommor och Rum
E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat