HÅS FF - Hällnäs Åmsele Slipstensjön  

IFK Hällnäs - Slipstensjöns IF

Inlagd: 17 juli 2013, kl 21:30


En gastkramande uppgörelse i de okända trakterna runt inlandet.

En duell som under lång tid legat i ide utspelade sig under lördag afton. Något så ovanligt som en match mellan två lag som inte sett dagens ljus på mer än 20 år. Det var upplagt för benbrytartävling och höjdarbollar, för det var väl så lagen spelade förr?

Men vad kan då tänkas ha hänt på 20 år? En hel del må jag säga, det var den ena sulfinten efter den andra, klapp klapp spel som självaste barcelona. Tror på fan att folk hade svårt med det förr, då fanns väl ingen tv som visade fotboll dygnet runt? eller Josobe (youtube) för den delen. Vissa brukar prata om att det var bättre förr, nog är det sant i mycket, men fotbollen i obygden har aldrig varit så lysande som under lördagens match. Tyvärr börjar vi alla bli lite för gamla för sånt här, till och med Burström klagade på verk i benen dagen efter, han var stel som en stelkrampsspruta, snacka om stel.

Jag vill tacka alla inblandande och tipsa med att det finns ett antal bilder under bilder och filer. Någon som önskar lagbilden för förstoring, mejla mig på kvarnbranet@gmail.com så skickar jag ursprungsfilen.

/H.C.Andersson

Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer


E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2021-10-11
Besökare
77657
Genereringstid
0,0156 sekunder