HÅS FF - Hällnäs Åmsele Slipstensjön  

Matchresultat

Inlagd: 2 augusti 2011, kl 11:36

Nysätra IF - HÅS FF 0-2

0-1 Micke (ass. David)
0-2 Slangen (ass. Micke)

En premiär efter ett sommaruppehåll kan i princip gå hur som helst. Vår sommarträning har inte fått den utveckling vi hoppats på, med inställda träningar och lite folk har kroppen och fötterna inte fått den träning som kan behövas.

Matchen spelas i Flarken, vi möts av en fantastisk plan och ett liknande väder. En relativt sval sommarkväll med strålande sol. Innan matchen ger vi Simon instruktioner att behålla sidan vi värmde upp på för att slippa solen i första halvlek, men ännu väntar vi på Simons första lottningsvinst. :)

Vi startar alltså matchen med solen i ögonen och mot ett taggat hemmalag. Första delen av matchen är som vanligt lite försiktig. Sen tar vi över lite allt eftersom, vi skapar en hel del chanser men lyckas inte med avsluten och Nysätra jobbar hårt på andrabollarna. Simon får en pass av David in i straffområdet och dunkar den rakt i pannan på målvakten, Joel är framme på varje halvchans och hugger, Oskar springer isär hela backlinjen.

Men målen idag ska komma från backsidan och vid fasta situationer.

0-1, Micke, ass David
Vi får en frispark på vänsterkanten och David tänker slå den relativt snabbt, men Roger ropar att han ska vänta tills Micke kommit upp i banan. Det var allt för väl, bollen skruvas mot bortre målgaveln och dimper ner i straffområdet och där kommer Vidic och trycker in bollen bestämt. Otagbart.

Vi håller uppe aggressiviteten och spelar rätt bra en stund efter målet med fina löpningar och behåller bollen inom laget. Det kommer ett par fler chanser som vi inte lyckas få in. Sen slappnar vi av i slutet av andra och slarvar lite med passningarna, vi gör det onödigt svårt och det blir många omställningar som tär på kroppen.

I halvlek snackar vi om att vårda bollen mer och inte försöka de svåra alternativen.

Vi försöker vårda bollen men slår istället en del enkla felpass i början av halveken och blir lite osäkra första tio. Passarna blir sen bättre och i större delen har vi kontroll på matchen.

0-2 Christian, ass micke
En hörna som David slår på bakre där Micke ångar fram ännu en gång och nickar ner bollen i straffområdet mot mål. Slangen står på rätt plats framför målvakten och skarvar in nicken med höger yttersida, skitsnyggt! :)

Det blir en del fula dueller på slutet med varierande domarbeslut, men ett leder till straffspark och David lägger den i kryssribban ut. Kanske för att han tappade andan i duellen?

En bra första match, men vi ska jobba mer på vårda bollen, välja rätt lägen, och hålla ihop lagdelarna i anfall och försvar.

Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer


E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2021-10-11
Besökare
77658
Genereringstid
0,0156 sekunder