HÅS FF - Hällnäs Åmsele Slipstensjön  

registrering ger hås 5 kr

Inlagd: 24 januari 2010, kl 20:07

Svar på undersökningar kan ge upp till 35kr. Registrera er här, inga förbindelser. www.sponsorhuset.se

Cintregistrering
Cint - 5 kr för varje ny medlem!

skicka ett mejl till de personer vars adress ni har, så kanske vi slipper plantera lika mycket plant till sommaren.

Genom ett unikt samarbete mellan Cint och Sponsorhuset kan du ordna så din förening får pengar genom att besvara olika marknadsundersökningar på internet. Mellan 5 och 35 kr får föreningen beroende på längden på undersökningen.

Hur fungerar det?
Här nedan kan du anmäla ditt intresse att delta i olika marknadsundersökningar. En undersökning skulle t.ex kunna vara att Nokia vill veta vad du tycker om deras mobiler. Då och då kommer du i framtiden att få en förfrågan via mail om du vill delta i en undersökning på internet. I detta mail står det hur mycket pengar din förening kommer få om du fyller i undersökningen. Sen är det upp till dig om du vill besvara denna undersökning.
Om du väljer att inte svara på undersökningarna som skickas till dig kommer du per automatik få färre och färre undersökningar, för att till slut upphöra. Om du inte kan deltaga i en undersökning, klicka då på länken för detta ändamål bifogat i varje mail.
Som medlem i Sponsorhusets panel får du även nyheter via mail om erbjudanden, kampanjer, tävlingar, mm.


Hur mycket pengar får min förening?
Den ersättning din förening får kan variera lite från undersökning till undersökning beroende på storlek och ämne. Varje gång du får ett mail med en förfrågan om att delta i en undersökning står det hur mycket pengar din förening får om du deltar. Generellt kan man säga att det rör sig om ca 1 krona per minut. Om det är en undersökning som tar lite längre tid att besvara så brukar ersättningen vara högre.


Förbinder jag mig till något?
Du förbinder dig inte till något när du registrerar dig och du kan när som helst avregistrera dig.


Frågor om personlig integritet?

Alla undersökningar sker i linje med gällande lagstiftning (PUL) och enligt ESOMARs riktlinjer. De data du här uppger kommer endast att användas i samband med undersökningar. Vill du avbryta medlemsskapet i Sponsorhuset-panelen så gör du det genom att skicka ett mail till avregistrering_cint@sponsorhuset.se

Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer


E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2021-10-11
Besökare
75236
Genereringstid
0,0313 sekunder