Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Grattis Grimsta !

Inlagd: 9 mars 2015, kl 09:00

Till den välförtjänta div 1 platsen

Har man inte förlorat någon match på 21 omgångar förtjänar man att gå upp.

Dagens match hade kunnat att sluta hur som helst, det tror jag Grimsta håller med om. Dock när tillfälle ges , om man bjuder på minsta lilla , utnyttjar Grimsta det skoningslöst.
Man är tunga att möta och dom har en bredd i laget som jag tycker inte många lag i våran serie kan matcha. Dom är så mkt mer än just bara Kalle Berglund.

Matchen i sig var annars en strukturerad tillställning. Det stod 0-0 ett bra tag in i 2.a perioden innan Grimsta gör mål i Box play. Vi kvitterar genom Ström innan 2.a perioden är slut. Även det faktiskt i Box play.
Lundberg hade förövrigt ett sjukt byte i 2.a perioden. Han hann inom loppet av 10 sekunder träffa först kryssribban, sen skjuta på målishjälmen för att tillslut missa öppet mål som dock tillslut renderade i att Grimsta fick en utvisning för hakning.

I 3.e börjar Grimsta kliva lite högre upp i banan i hopp om att få in ett ledningsmål, så blir även fallet. Man lyckas bryta ett misslyckat uppspel från våran sida vilket man utnyttjar i Grimsta och gör viktiga 2-1. Man gör sedan 3-1 strax efter det och det känns som om luften går ur oss lite. Dock repar vi mod och gör några fantastiska byten i följd, vi lämnar knappt Grimstas zon på 5 minuter, dock får vi inte in ngn kasse utan Grimsta gör 4-1 då vi plockat ut våran Ninjo i mål.

Som sagt, ett STORT grattis från oss alla i Höjden till alla inblandade i Grimsta, spelare såsom ledare. Nu kommer ni behöva öka träningsdosen vilket ska bli intressant och se hur Bjunne mfl ställer sig till det :). Adde är väl skitglad nu, blir mkt fys i sommar :).
Man kommer sakna bataljerna med Grimsta nästa säsong, det brukar vara roliga och sevärda matcher med många sköna snubbar i laget. En sak man dock INTE kommer sakna är deras hemmahall Smedgärdshallen...Snacka om att man blir innebandy deppig när man kliver in i den hallen.

Ett stort tack även till dagens domarpar som gör en helgjuten insats, mycket kul att se.

Vad gäller Höjden så tränar vi näst sista gången på Torsdag, vi ses då.Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
189064
Genereringstid
0,0156 sekunder