Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Förlust mot Älta

Inlagd: 23 februari 2015, kl 10:00

En på det hela taget rättvis vinst för Älta

Våra kära motståndare var TOGTAGGADE. Ser man till tabelläget förstår man varför. Man vill inte riskera att hamna i en knepig kvalserie , eller för delen, i och med att nästjumbon Tureberg även vann i helgen, åka ur serien direkt. Det är ju ett råttbo utan dess like där nere i botten.

Vi i Höjden är sjukt nöjda över att för en gångs skull vara befriade från att slåss i dom nedre regionerna.
Tyvärr har just den känslan smugit sig in vårt kära lag efter Jul. Vi spelar inte riktigt med samma desperation och glöd som innan Jul. Vi har dock förbaskat roligt :), efter matchen mot Älta var det sådan stämning så man nästan kunnat tro att vi precis vunnit.

Hursom, en stor eloge till Älta som, efter deras premisser, gör en riktigt bra match mot oss. Många långbollar från backplats samt ett igelkottsförsvar som jobbade sig blodiga för att täcka skott samt skära av passningar. Sen har man ju även ngr duktiga forwards , framförallt i en mot en spelet. Lill-Fischer gjorde en sjukt snygg volleykasse där han tog ner en långboll på bröstet för att sedan knacka in den på backhand i borte gavel.

Domarna gör en FANTASTISK insats. Det var ta mig fan Karke/Eriksson klass :) . En mycket bra match av dagens rättskipare där man tidigt la devisen : Sålänge som inget av lagen gör ngt väldigt fult kommer ni få lira om varje mm på planen. Det funkade väldigt bra och båda lagen gav och tog utan att gnälla nämnvärt.

Annars i serien så fortsätter dom sjuka resultaten att sippra in. Vi i Höjden kanske inte ska skämmas alltför mycket över vårat kryss mot Tureberg förra veckan då dom nu slog tillbaka Råsunda med 11-10. Även Västerhaninge luggade duktiga TT Ungdom på en poäng. Huddinge Ungdom vann även dom i den viktiga matchen mot Högalid vilket innebär att Högalid nu är klara för spel i Div3 nästa säsong. Älta,Västerhaninge,Huddinge Ungdom,Tureberg och till viss del Ekerö gör upp om vem som ska åka ur serien direkt med Högan samt vilka två lag som ska spela en jobbigkvalserie mot 2.an i dom båda div 3 serierna.

Ett stort tack och grattis till Älta samt dagens domarpar för en mycket väl genomförd match från båda dessa parter. Även kul att för en gångs skull ha lite publik i Västertorpshallen, tack för det kära Älta publik.

Lite smolk i bägaren i och med dagens match var att två av våra spelare Skadade sig tidigt i första perioden. Tysk och Hjertsson var tvugna att kliva av tidigt då Tysk trampade snett och Hjertssons ljumskar gjorde sig påminda. Hoppas på snabbt tillfriskande på dom båda.

Nu är det bara tre matcher kvar.


Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
188881
Genereringstid
0,0156 sekunder