Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Oavgjort mot Tureberg

Inlagd: 16 februari 2015, kl 08:59

En till match mot ytterligare ett “krislag”.Vi har ju i ärlighetens namn inte så sjukt mkt att lira för. Ska man då möta ett lag som slåss för sin överlevnad i div2 kan det gå lite som det går ibland. Förövrigt förra helgen inträffade ju en praktskräll deluxe då Huddinge Ungdom lyckades slå TT Ungdom. Det är enligt mig det sjukaste resultatet i den här serien i år.
Sen kommer vårat kryss mot Tureberg nu i helgen på 2.a plats :) . Skämt åsido, det här är en match vi ska vinna 10/10. Inte för att vara oförskämd mot Tureberg men vi var så extremt besvikna efter matchen trots det oavgjorda resultatet.

Vi startar ju matchen som ett gäng nötter med dåligt försvarsspel och loj inställning. Vi ligger faktiskt under med 3-0 efter halva matchen vilket var under all kritik. Inför 3.e går vi ner på 2 femmor samt kastar om rejält i formationerna och det blev det en scenförändring som hette duga. Helt plötsligt börjar alla lira så som vi skulle göra från starten av matchen med ett snabbt bolltempo med mycket skott samt ett resolut närkampsspel. Vi pepprar sönder Turebergs målis och lyckas tom tillslut ta ledningen med 6-5 med 5 min kvar OCH i samband med detta blir en Turebergsspelare utvisad för osportsligt uppträdande. Närmare en än ribbskott av Gurra kommer vi inte i det PP. Dock får vi ytterligare en chans i PP när Tureberg gör ett konstigt byte och är för många på banan. Det står alltså 6-5 med PP i 2minuter och matchuret står på 57.30 . Det kan inte gå fel då va ??? Som det kan ändå… En indianare senare lyckas Tureberg peta in 6-6 och matchen slutar oavgjort.

Bara att bryta ihop och gå vidare. Vi får ta med sig den eminenta 3.e perioden som vi stod för. Nästa helg möter vi ytterligare ett lag som spelar för sin överlevnad. Älta står på schemat och det kommer bli en stentuff match. Går vi in med samma inställning som mot Tureberg kommer vi åka på dyngtorsk. Nu ser vi stället till att göra en grym träning på Torsdag och glömmer den här matchen.

Vill dock plussa för matchens behållning den här matchen, nämligen domarna. Dom skötte sig exemplariskt och gör en mycket bra insats.

Vi tackar Tureberg och domarna för en god match och önskar dom lycka till framöver.


Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
189066
Genereringstid
0,0156 sekunder