Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Vinst mot Högalid

Inlagd: 9 februari 2015, kl 08:32

Uddamålsvinst igen.

Denne gång mot våra vänner i krislaget Högalid. Som förövrigt har gett Skåne-Jeppe kicken som coach.Rätt låga odds på den utgången va?…

Det är alltid lite derbykaraktär när Hammarbyhöjden och Högalid möts, det brukar vara lite sådär smågrinigt och hetsigt samt rätt mycket snack mellan spelarna i lagen. Så även denna gång.

Dock var det extremt lugna första 10minuter i matchen då det kändes som om Högalidspelarna gick på valium. Vi tillåts göra både 1-0 och 2-0 genom Chrilles superdragare innan våra kära motståndare börjar fatta att matchen är igång.

Efter det rycker dock Högalid upp sig och gör mkt snyggt 2-1 genom en fin upprullning strax innan den första periodpausen.

I 2.a fortsätter Högalid ligga på lite högre upp i banan vilket öppnar spelet. Det passar oss bra då vi kan göra både 3-1 och 4-1. Spelet är jämnare fördelat än att vi ska vinna 2.a perioden med 2-0 , dock är Högalids oförmåga i sista delen av banan påtaglig denna dag, samt att vi har ju våran egen Hövding ”Ninjo” i mål som sitter och äger vår kasse.

I takt med att vi i Höjden har vaggats in i en känsla av säkerhet då vi leder med 4-1 inför sista akten, måste nu Högalid chansa ännu lite mer. Man börjar lyfta bollar från halva planen samtidigt som man ställer mycket folk framför mål. Omgående reducerar Högalid till 4-2 genom för dagen bästa Högalid spelaren Lill brorsan Torkkel. Sen gör Tysk 5-2 och M Sjöstrand i Högan 5-3, då är det 8 minuter kvar och ställning 5-3 till Höjden. Trots att Högalid lyckas göra 5-4 i spel 6-4 när det är 30 sek kvar blir det aldrig ngn fara på taket vad gäller dagens Viktoria.

Vi pratade om det efter matchen. Det är lite konstigt ändå att Högalid endast tagit ynka 5poäng på 17 matcher i denna årets serie. Dom brunkar på bra och är tunga att möta samtidigt som man har åtminstone två duktiga forwards i lill-Torkkel och Olason. Med dessa kriterier borde man ha luggat fler lag i serien på poäng. Några som däremot hade det tungt idag mot oss var våran gamla lagkamrat Erik Jahn samt kaptenen i Högalid som drällde med bollen i tid och otid. Dom kom aldrig riktigt in i matchen och det kan hända att tempot vi vred upp var aningen för högt för dom.

Domarinsatsen, vissa dippar under matchen samt en del oförklarliga beslut, dock får dom mer än godkänt. Måste förövrigt vara svårt att döma när man har den bästa domaren i hela seriesystemet sittandes i seket :)

Vi önskar Högalid lycka till i sin fortsatta jakt på dom åtrovärda kvalplatserna för att stanna kvar i div2.

Stort tack till våra motståndare,domarna, publiken samt Kari i seket för en väl genomförd match.Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
188879
Genereringstid
0,0313 sekunder