Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Första krysset

Inlagd: 26 januari 2015, kl 10:25

Säsongens första kryss kom mot TT Ungdom

Man känner sig lite kluven till den här matchen. Självklart är vi glada att vi lyckades bärga en poäng då vi låg under med 7-4 när det var 5 minuter kvar av matchen. Dock var vi rörande överrens om att vi borde ha avgjort den här matchen tidigare. TT Ungdom imponerade tyvärr inte alls och hade det inte varit att deras målis för dagen storspelat,räddade minst 3-4 givna mål,hade vi haft 3poäng med oss. TT har en bra femma som är farliga, och den lever dom mycket på. Nu har man ju även fått ngr nygamla nyförvärv i form av Jocke Sjö mfl , och det behövs verkligen i detta TT om man nu vill vara ett lag för den övre halvan i den här serien.

Sen måste jag säga att det var ett jäkla tugg på ungtupparna från bänken. Så fort ngn låg ner eller hade fått en smäll på planen hörde man ett gäng osportsliga kommentarer från TT´s bänk. Ändå står det då två vuxna ledare i TT´s bås och hör allting men som inte har stake nog att säga till sina spelare.. Riktigt beklämmande att få bevittna.

Vad gäller domarna så skötte dom sig , efter en ngt svajjig 1.a period, väldigt bra. I seket hade vi finbesök denna dag då Peter Eriksson himself satt där och skötte sig exemplariskt :) .

Vi tackar TT , domarna och publiken för en god match.Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
188879
Genereringstid
0,0137 sekunder