Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Vinst i träningsmatchen

Inlagd: 12 januari 2015, kl 23:47

Mot Vaxholm.

Höjden spelade en under måndagskvällen en träningsmatch mot uppflyttningsspiranterna från div 3 : Vaxholm. Innebandymatch två dagar i rad. Det har inte hänt sen juniortiden. Dock var och är det sjukt välbehövligt för många av oss, att få igång benen,få upp flåset samt känslan med klubba/boll kommer göra oss stor nytta nu när vi nästa helg går in i en intensiv period med matcher sju helger i rad.

Av gårdagens segermatch mot Huddinge Ungdom syntes ingenting, alla i laget såg förvånansvärt pigga ut, framförallt vårat nyförvärv i mål Danne Örtengren fick visa sina fd lagkamrater vilken duktig målis han är med ett flertal kvalificerade räddningar.

Även Ludde såg stekhet ut som center och gjorde 3+1 . Övriga mål gjordes av MickeB,Tony,Birnik och DanneE. 7-2 i Höjdens favör skrevs resultatet till. En riktigt bra genomkörare tycker vi i Höjden att detta var.

Vad gäller Vaxholm hade dom lätt kunnat lira i våran serie redan i år , ett bra lag med många giftiga forwards samt spelskickliga backar som är sjukt jobbiga att hålla koll på. Kanske lite små naiva i uppspelsfasen bitvis, vill gärna spela igenom mittzonen trots att det var packat med folk där. Tror även man skulle tjäna på att skjuta lite mer och inte försöka spela sig igenom höga och låga slottet hela tiden.

Vi önskar all lycka till trevliga Vaxholm i sin jakt på den åtråvärda uppflyttningsplatsen till div2 samt ett stort lycka till i seriefinalen mot Jakan till helgen.

Vi tackar domarna ,publiken och Vaxholm för en mycket god match.

Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
188879
Genereringstid
0,0156 sekunder