Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Äntligen vinst igen

Inlagd: 12 januari 2015, kl 08:07

Mot jobbiga Huddinge Ungdom

Det var ett tag sedan men under Söndagen tog Höjden sin första 3 poängare sen vinsten mot Bele i Västertorpshallen i mitten på November.

Vi lyckades få hål på Huddinge tämligen tidigt i matchen och sen bara rann det på. Även om Ungdomarna i Huddinge kom upp och nosade lite vid 6-4 så var det här en sådan dag när vi skulle ta en seger. All cred till Huddinge som är sjukt jobbiga att möta. Man kör sitt form av manman samt att man har ngr tekniska duktiga forwards. En av dessa forwards gjorde förövrigt den sjukaste finten jag sett på länge. Inte sen jag lyckades med dubbelsnurren 1992 mot Lockerud har jag sett två spelare så bortfintade som mina två kära lagkamrater blev. Tur att Ninjo satt likt den hövding han är och avvärjde avslutet tämligen enkelt.

Domarnivån... Ja den var sjukt bra i 2 perioder med bra snack och bra flyt,Sen vete fan vad som hände, tur att det inte resultatmässigt var en jämn match i 3.e perioden, då hade det kunna sluta illa.

Tack iaf till domarna för en 2/3-dels väl genomförd match samt tack även till HUddinge som vi önskar lycka till i fortsättningen av serien.

Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
191786
Genereringstid
0,0313 sekunder