Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Förlust mot starkt Rotebro

Inlagd: 30 november 2014, kl 21:59

Hammarbyhöjden åkte på en tung förlust mot Rotebro under söndagseftermiddagen

Detta Rotebro som inlett serien på ett övertygande sätt. En stor bakomliggande faktor till det lär ju vara att allas vår polare Rogge Östergren styrt upp denna,delvis talangfulla samt delvis rutinerade trupp på ett ypperligt sätt.

Matchen börjar annars på ett ypperligt sätt för Höjden då vi får göra både 1-0 och 2-0 på ett rätt passivt Rotebro. Sen sker dock en scenförändring av sällan skådat slag. När 1.a perioden är slut kan Höjden tacka högre makter samt Ninjo i mål att det inte stod 6-2 till Rotebro efter inledningsperioden. Nu stod istället 2-2 ngt vi var sjukt glada för.

Vi rättade till ngr saker inför 2.a vilket gjorde att spelet jämnades ut .Dock är det Rotebro som vinner 2.a perioden med 1-0 vilket gör att vi ligger under med 3-2 inför sista.

Vi ändrar om lite i formationerna i hopp om att trycka dit ngr bollar i sista perioden vilket vi också är nära till ngr gånger. Bla genom ett friläge av undertecknad som Rotans duktiga målis Rikard räddar med toppen på axeln.Tillslut får vi dock till en kvittering efter att haft visst tryck mot Rotebro. 53.30 trycker Svenne dit kvitteringen som betyder 3-3 . En sjukt skön känsla. En känsla vi fick njuta av i 26 sekunder innan Rotebro smaskar in bollen med ett stenhårt skott från sargkanten.
Detta blev även slutresultatet. 4-3 till Rotebro.

Inte orättvisst på något sätt. Om vi i Höjden ska vara helt transparanta så tycker vi att Rotebro är det bästa laget vi mött i år.
Rotan bjuder verkligen upp till dans där man spelar en fartfylld rolig innebandy med en skön mix av ungdomlig speed och entusiasm med lite rutinerade rävar i form av Edgren mfl .

Vi tackar Rotebro, deras tillresta fans, samt domarna , som förutom ngr knepiga beslut skötte sig på det stora hela bra, för en god match.

Själva slickar vi såren och ser till att träna på Torsdag. Sen har vi en mycket tuff match framför oss på Lördag mot Ekerö i hallen som Gud glömde. Dessutom har ngr av junis genierna i Höjden bokat in ett Julbord på Lördag som är förlagt till okänd plats, dock ej i Stockholm vilket innebär att dessa genier missar matchen.. Jag kommer inte ihåg att jag beviljat ledighet för dessa 4st tomtar :) .

jaja, sen väntar 4 matchlediga helger vilket kommer bli såååååå skönt.Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
188880
Genereringstid
0,0313 sekunder