Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Säker seger mot Älta

Inlagd: 8 november 2014, kl 22:44

Det var framförallt två saker som vi pratade om innan matchen mot Älta

Först och främst att se upp med Ältas kontringar som dom lever väldigt mycket på. Den andra saken vi ägnade lite tid åt i omklädningsrummet var hur vi på bästa sätt skulle neutralisera den gode Fischerström zorrokonster som han är erkänt väldigt duktig på. Såhär i efterhand kan man konstatera att vi lyckades extremt väl i båda dessa fallen.

Några i Höjden som verkligen vaknat på rätt sida idag var Tysk,Ström och Flygar kedjan. Vilket sambalir samt vilka ryssmål dom bjöd på , sjukt kul att se. Även våra backar gör en sjukt bra match och fördelar boll till oss forwards på ett ypperligt sätt. Tyvärr fick Cederborg kliva av efter halva matchen pga sin fot . Hoppas verkligen inte att det är ngt allvarligt.

Matchen i sig var annars lite så som vi hade förutspått den.Vi hade mer boll än Älta som då försökte sticka upp lite då och då. Dessa försök neutraliserade vi tämligen enkelt.
Vi pumpade på med våra 3 kedjor och 2 backpar , något som förövrigt funkat väldigt bra hela säsongen.Det var heller inget snack om var segern skulle gå idag. Vi gjorde vår läxa och spelade både bra samt rutinerat hela matchen ut och kunde tillslut avgå med en 6-2 seger.

Det vi tyvärr kan konstatera efter denna drabbning, och som förövrigt är ngt jag lyft fram hela denna säsongen, är domarkvaliten som varit exemplarisk nästintill varenda match. En känslig fråga kan tyckas , dock eftersom vi gett så mkt ros denna säsong måste vi ju även kunna ge lite ris. Det tror jag tom våra domare för dagen håller med om.
Det blir bara dagisnivå om jag ska börja gå in på vad som var fel etc (absolut var min 2+10 helt riktig att ta, så som jag sa säger man inte). Men vi konstaterar istället att dagens domarpar kan förhoppningsvis mycket bättre än vad dom visade idag. Ett litet framtida tips till dagens rättskipare är att försöka röra sig lite mer på planen. Man stod så väldigt långt ifrån varje het situation att man missade en del. Är man så ung och förmodligen vältränade som dom är kan man inte stå som två statyer vid sarghörnet och gissa sig till vad som händer i närkamperna.Det såg helt sjukt ut ngr gånger. Att dom även sen tappade matchen i 3.e perioden är en annan historia. Tur att ingen skadade sig med tanke på hur det artade sig.

Hursom , huvudsaken var att vi vann och att vi därmed behåller våran serieledning. Nu väntar tre stycken tuffa helger framöver där vi i tur och ordning möter Bele,Rotebro och Grimsta.

Vill även nämna Vågen i mål , som gjorde säsongsdebut idag. Han fick kröna dagen med att göra den svettigaste räddningen hittills denna säsongen , ett solklart mål som han på ngt sjukt sätt lyckades avvärja.

Vi tackar Älta, domarna och publiken för en god match.

Träning på torsdag, ses då.Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
188879
Genereringstid
0,0156 sekunder