Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Seger mot Tureberg

Inlagd: 2 november 2014, kl 20:59

Det var toppen mot botten i serien som ställdes mot varandra i Söndagens drabbning.

Vi i egenskap av serieledare samt då Tureberg som inför denna omgång låg på den 12.e och sista platsen i våran serie.

Tureberg har dock kommit igång så smått senaste matcherna där man fått med sig bra resultat från mötena med topplagen i våran serie. Framförallt deras 4-4 mot kompetenta Bele imponerar.

Det fanns med andra ord noll chans till underskattning från våran sida då vi visste att Tureberg har chans att störa samtliga lag i våran serie. Speciellt då man kör ett extremt lågt försvarsspel där samtliga i laget sliter som djur i egen zon för att täcka av skott och passningar för att sen vända spelet i blixtsnabba kontringar. Detta fick vi se prov på ngr gånger under matchen. Dock inte så många gånger som Tureberg hade velat att vända spelet på oss .

Matchen börjar iaf på bästa sätt för oss i Höjden, vi får göra både 1-0 och 2-0 tämligen omgående efter slarv från Tureberg samt ett drömmål från Tysk. Tureberg hänger med i målprotokollet fram tills mitten på 2.a perioden då vi först gör 4 mål och har en ledning med 8-2 när klockan står på 15 minuter in i mitten perioden. Sen får Tureberg göra 4 raka mål varav då 8-6 när klockan står på 53.18 i 3.e per. Det blir då faktiskt lite nerv i matchen , dock lyckas vi reda ut stormen och tom peta in 9-6 med 3 minuter kvar .

Det här var ingen match som går till historien som den mest välspelade tillställningen , dock var kriget på planen mycket bra från båda lagen och man tog och gav utan att gnälla . Det var förövrigt ett väldigt trevligt gäng detta Tureberg som jag tror kommer lugga många lag i serien på poäng.

Det vi tar med oss från den här matchen var att vi faktiskt spelade förståndigt och rutinerat(alltsomoftast). Vi lät nämligen inte Tureberg kontra på oss allt för mkt genom ngr väl genomtänkta detaljer som vi ej delar med oss av :). Dock så slarvade vi bort 4 kassar på annat håll (ej kontringar alltså) , då vi agerar alldeles för nonchalant och okoncentrerat i vissa lägen , framförallt i egen zon.

Hursom,det viktigaste var 3poäng och fortsatt serieledning!
Vill även nämna domarna som gjorde en ypperligt bra insats, båda lagen var väldigt nöjda efter matchen .

Annat noterbart från våran serie :

Bele torskar återigen en match i sista sekunden ! Vad är oddsen på det ?? Måste kännas skönt för Karke att ej ha ngt att göra med det denna gång :) .

Råsunda studsade tillbaka direkt efter fadäsen mot Västerhaninge och pulvriserade Högalid, ,matchen var över efter en period då man redan ledde med 6-0 . Ser väldigt tungt ut för våra kollegor på Söder..

Nästa helg möter vi ännu en nykomling iform av Älta . Kommer säkerligen också bli en match där vi har mest bollinnehav.

Stort tack till våra trevliga motståndare Tureberg samt dom för dagen duktiga domarna för en bra match.

Träning på torsdag.Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
188879
Genereringstid
0,0313 sekunder