Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Skön seger mot Högalid

Inlagd: 26 oktober 2014, kl 01:57

Vi mötte ett lag dom spelade som vi i Höjden gjorde för ngr säsonger sedan.

Ja det är sant . Ett Högalid( som förövrigt har den sämsta hemsidan i div2 = NOLL uppdateringar ) drog ner så oerhört på tempot så man knappt visste vad man skulle göra med bollen när man fick den .... Hursomhelst så gör dom det bra i sin egen zon samt att man besitter vissa spetsar offensivt i form av alltid farlige Olason .

Dock kändes det som om våran tyngd vi har till denna säsong tillslut tog ut sin rätt mot detta disiplinerade Högalid.Våra motståndare tillåts dock göra 3-3 innan vi går ner på folk och kör på 2 femmor sista 10 minuterna vilket visade sig vara ett lyckat drag . Framförallt vaknade ngr i laget till bla den gode Flygar som var direkt involverad i dom samtliga 3 sista målen vi gjorde.
I övrigt i Höjden så var Cederborg ÅTERIGEN helt outstanding och direkt inblandad i 4 av våra 6 mål . Bara det är ju värd en eloge . Sen var Ninjo i mål bra samt Tysken slet som en bra medspelare .

Domarinsatsen var återigen mycket bra, vet inte om vi haft tur i år med bra domare till matcherna men nog fan har domarkvaliten blivit bättre i år jmf med förra året .

I övrigt i vår serie denna omgång kan vi konstatera att Råsunda förmodligen inte är helt nöjda med att förlora mot Västerhaninge med 6-2 ... Även Grimsta "tappade" poäng mot svårspelade Älta som vi förövrigt möter om 2 veckor . Innan det möter vi dock Tureberg på Söndag i Västertorpshallen. Tureberg som , trots dom förlorade i helgen mot Rotebro, ändå har vaknat till liv och verkligen skakat om ngr av topplagen i serien. Det gäller därför att vi är extremt ödmjuka inför uppgiften på Söndag .

Först är det dock träning på torsdag ! Ses då

Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
188879
Genereringstid
0,0156 sekunder