Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Säker seger mot Västerhaninge.

Inlagd: 20 oktober 2014, kl 08:16

Att få tillfälle att beskåda en seriematch med Höjden från läktarplats hör inte direkt till vanligheten.Hursom,Jag drog två alvedon och jag tog min feber och min 5 månaders lilla Hilda och masade mig ner till Västertorpshallen i hopp om att polarna i Höjden skulle göra det som krävdes för att bärga ytterligare en Viktoria till vårt kära lag.

Jag blev inte besviken . Det var aldrig ngt snack om saken . Vi rullade på våran vana trogen med 3 femmor och man såg ju längre matchen led att VH grabbarna blev tröttare och tröttare med sina två femmor . Det blev lite nerv när VH fick göra 4-3 i början på 3.e perioden . Dock så lyckades Lundberg göra 5-3 tämligen omgående med ett skott som var i lagom vidrig höjd för den annars mycket duktige VH-keepern.

Det som jag annars noterade när jag satt där på läktaren och svettades var att SATAN vad vår spelare Ström springer mycket under matcherna … Det är helt sjukt . Det är den spelare i vårat lag som löper överlägset mest av alla . Nu fick ju Ström även kröna dagen med att göra en massa poäng vilket var oerhört välförtjänt, tror det blev 5p tillslut . Ena målet var oerhört vackert . Efter att förstafemman etablerat fint spel under ca en minut i VH-Zonen ska tillslut Fille skjuta ett direktskott från sin vänsterbackplats , han träffar dock fel och bollen är på väg att missa mål med flera meter påväg ut mot sarghörnet , dock så kommer Ström upp mot bortre stolpen och , likt en spottkobra , reagerar den gode Ström blixtsnabbt och smackar till bollen på volley helt otagbart för målisen . Såg väldigt vackert ut . Synd bara att Filles pass inte var med vilje :) .

Backspelet var annars en fröjd att beskåda den här matchen, samtliga backar såg väldigt bekväma ut i sitt agerande och förmedlade en trygghet som var väldigt trevligt att se. Cederborg var tillsammans med sin backompis Fille ett konstant hot från sina backplatser. Bertilsson såg ut som om han kunde se in i framtiden och låg hela tiden steget före sina VH forwards. Som sagt, en mkt bra försvarsinsats av samtliga.


Nu gäller det som vanligt att vi får till en bra träning på Torsdag innan vi möter Högalid i svårspelade Eriksdalshallen på Lördag .

Noterade även att Domarna skötte sig utmärkt . Dom släppte på spelet väldigt bra och snackade på ett bra sätt med spelarna när så behövdes .

Nu laddar vi för Torsdag samt Lördag

Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
188879
Genereringstid
0,0156 sekunder