Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Vinst mot Huddinge Ungdom

Inlagd: 12 oktober 2014, kl 20:57

Det blev vinst med uddamålet mot Huddinge Ungdom under söndagen .

Det sagt dock lååååångt inne . Huddinge Ungdom slet som djur , dessutom gjorde dom det över hela banan ! Vi trodde inte det var sant när våra kära motståndare började med att köra man-manspel över hela planen .
Eller som den gode Conny sa efter matchen -" vi vann sm-guld med Balrog med man-manspel 1993 men sen gav vi upp den spelformen" ...

Hmm ja det var sjukt länge sedan man mötte ett lag som lirade man-man. Hursom, efter att Huddinge ägt stora delar av 1.a perioden där Ninjo i mål räddar oss ett flertal gånger , kommer vi mer och mer in i matchen såpass att vi tillslut kan tillskriva oss en oerhört skön Viktoria .
Trots att det inte var ngt offensivt glamourlir idag spelade vi efter vår gameplan vilket var jäkligt skönt att beskåda . ALL cred till Huddinge Ungdom som garanterat kommer ta sin första seger inom en snar framtid, det var ett överraskande bra lag och dom kommer som sagt inte vara poänglösa i den här serien länge till .

Tysks storform fortsätter vilket vi är sjukt glada för , dessutom bra att våra nya poängkungar Chrille Nilsson och Flygar fortsätter att leverera .

Ninjo och backarna gör även dom en sjukt bra match idag , trots att vår bästa spelare senaste matcherna Cederborg var tvungen att kliva av efter första perioden .

Nu ser vi till att masa oss ner till träningen på Torsdag för att sen ta oss an ytterligare en jobbig nykomling iform av Västerhaninge till helgen.

Stort tack till Huddinge Ungdom och dess trevliga ledare för en god match . Även stort tack till dagens domarparet som gör en grymt bra insats .

Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
188878
Genereringstid
0,0156 sekunder