Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Vinst mot Råsunda

Inlagd: 21 september 2014, kl 21:49

Vårt kära Höjden tog under Söndagen en väldigt meriterande bortaseger mot tunga Råsunda

Den här matchen går med all säkerhet inte till historien som den mest glamorösaste av tillställningar. Det var , iaf i 1.a per, en rätt så stängd och svårspelad match . Det bjöds inte på många lägen, dom lägen som bjöds på var oftast frukten av individuella misstag.

Bitvis glimtade dock båda lagen till , i ärlighetens namn, och jag tror Råsunda håller med, lyckades vi i Höjden glimta till ngr fler gånger än Råsunda. Det var därför som vi i slutändan kunde stå som segrare. Sen hjälpte det ju även till att Råsunda i tog ett gäng puckade utvisningar i 3.e perioden vilket innebar att dom aldrig fick tillfälle att göra en anstorming samt försök till reducering som dom säkert hade önskat.

Vi har ju även ngr hypervassa nyförvärv samt ngr gamla Höjdare som verkligen har hittat formen och målskörden tidigt på säsongen, sjukt kul att se. Dom fortsatte leverera idag. Flygar,Ström,Tysk(hela 1.a kedjan) och Jonas såg glödheta ut i offensiven tillsammans med sin gamle vapendragare Lundberg som gjorde säsongsdebut idag. Är även imponerad av Bertilssons som fick gå in och lira Center när vi hade ngr ordinare centrar borta .
Vill även lyfta fram Cederborg som även han gjorde säsongspremiär i Höjden till den här matchen . Han var helt outstanding som back och gjorde det sjukt jobbigt för Råsunda lirarna både offensivt och defensivt. I överhuvudtaget var backspelet,liksom förra matchen, en fröjd att beskåda, förutom en patenterad indianare av våran egen mr "Indianen Q" :) , var defensiven som sagt grymt stabil idag .

Även en stor anledning att vi idag kunde avgå med Viktorian var att vi kunde rulla på 3st stabila kedjor hela matchen . Till skillnad från Råsunda som jag tror rullade på 2 femmor . Känns som om vi tillslut nötte ner detta Zunda som såg rejält tröttkörda ut på i slutet på matchen. Själva var vi helt förstörda efter den här drabbningen trots att vi rullade på 3kedjor och 2backpar hela matchen ut. Det är framförallt ett gott tecken på att vi kämpat som furirer, och att vi kanske inte har lika bra flås som för ngr år sedan :) .

Nu njuter vi av den här segern ett tag . Det är DM match mot Jakan på Tisdag, sen träning som vanligt på Torsdag för att sen ha en spelledig helg .

Vi tackar Råsunda , publiken och dom näst intill felfria domarna , som förövrigt gjorde en mycket stabil och bra insats, för en god match .

Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
188878
Genereringstid
0,0303 sekunder