Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Ännu en säsong...

Inlagd: 17 mars 2014, kl 17:56

En säsong som fullständigt svishade förbi...

Som redan nämnt blir det då inget kval för att hålla sig kvar i div2, detta eftersom Stockholmlagen klarat sig så bra i div1( det trillar inte ur ngt stockholmslag) . Detta innebär att vi i Höjden är klara för div 2 även nästa säsong , det mest sköna med det är att vi slipper spela x antal kvalfighter ända in på mitten av April, hade ju varit förödande.

Ska vi lira vidare då ? Anmäler vi ett lag till nästa års div 2 ?

Jaaaaa det är klart vi gör . Vi bestämde för 2 veckor sedan att vi kör minst ett år till , eller som den gode Neuman sa –” Vi håller minst i 8 år till ” . Hmmm ja vi får se , nu ser vi inte alla ut som Gunnarzon i kroppen men man kan ju alltid hoppas . Vi tar ett år i taget så får vi se framöver . Huvudsaken är att merparten av alla som spelat i år fortsätter även nästa säsong .Vi har alltsom oftast haft det förbannat roligt , trots en del djupdykningar när vi haft lite folk mm, dock är det inget som jag tror man ska haka upp sig på. Tom ända upp i allsvenskan är det bitvis ont om folk till träningarna under vissa perioder . Det är så det är .

Vad gäller just träningarna så blev det faktiskt ett litet lyft i år mot förra året . Vi har endast ställt in 4st träningar i år , rekord !! Jämfört med förra året då vi ställde in typ 14-15 träningar är det ju en grymt bra förbättring. Även kvaliten på träningarna blev bättre i år, vi hade fler folk nere som ville träna. Första veckorna var vi typ 19-20 utespelare flera Onsdagar i sträck, helt sjukt, dock jäkligt roligt att träna när det är så mkt folk.

Man kan ju lätt konstatera att dom nyförvärv vi gjorde inför säsongen mer eller mindre har räddat oss i år . Chrippa,Ström,Gurra,Mange,Svenne,Fille och även Hinks har varit väldigt pålitliga vad gäller matcher och träningar, dessutom är dom allihop väldigt duktiga ib lirare och har verkligen lyft Höjden spelmässigt. Vi ska självklart göra ngr ytterliggare sköna nyförvärv till nästa säsong . Ett är faktiskt redan klart , dock kan vi ej gå ut med det ännu men det är av modell STÖRRE ... Sen drömmer vi även om att vår vän Grip kommer tillbaka, att kanske Boris (förutsatt att han inte fortsätter träna Bele) är sugen på att kanske köra i 2.an ett år till som spelare . Att vår grymma polare Cederborg får tillbaka lite sug och kör med Höjden i höst . Och att Schäfer(som förövigt bor 5min från Västertorpshallen) från Bele tar sitt förnuft till fånga och förstår att han är för numera är för gammal för den klubben .

Sen blir det ju nästan så att till nästa säsong får vi 2 st nyförvärv på backsidan i form av Tony och Micke B . Deras deltagande i år är knappt värt att nämna. Tror dom spelat 2 matcher var (pga av småbarn mm) . Dock har dom nu lovat att nästa säsong spela minst 50% av matcherna. Det är sjukt bra för oss , då återförenas ju den beryktade ”Bermudatriangeln” med Gunnarzon som center samt redan nämnda Tony och Micke som backar . Vidriga att möta är dom . Sen hoppas vi även att vår backstjärna Gfox får ordning på sin fot och att grymma Tolf tränar upp sin trötta body så han inte går sönder hela tiden . Sen vore det ju en fröjd att återigen få se den beryktade väldigt omtyckte Leo Svanberg in action igen, dock kommer det nog ta lite tid att rehaba den trasiga alltför snabbt åldrande kroppen.

Lagen i vår serie då .

Självklart STORT grattis tilll Tumba och Ingarö som nästa år spelar div 1 . Att Tumba vann serien var det väl ingen som räknat med ngt annat. Att Ingarö under coach Getens vingar knep 2.a platsen var mer överraskande .Dock jäkligt skoj då det var ett väldigt talangfullt och duktigt lag. En liten rolig notering är att vi var det ENDA laget i serien som inte förlorade ngn match mot Ingarö i år . Vi kryssade ju båda mötena mot dom , 6-6 *2 . Vi hade en sjukt stark uppställning båda dessa gånger , därav att vi lyckades knipa poäng båda mötena mot Ingarö, därför ”extra” skönt att dom gick upp så inte vi i Höjden blivit dom som satt käppar i hjulen för deras avancemang. Måste dock säga att jag lider lite med Bele som jag förövrigt skarpt gillar med Coach Boris i spetsen och som jag tycker förtjänade att gå upp med tanke på hur duktiga dom alltsom oftast var . Hoppas dom får behålla merparten av sitt talangfulla lag till nästa år.
Sen var det ett mittenskikt med lag som Grimsa,Råsunda,TT Ungdom mfl som man visste redan innan skulle klara sig ok i serien . Råsunda , som snodde Blomberg från oss , har förövrigt lite samma syndrom som vi har med diverse olika uppställningar till matcherna. Det jag inte fattar är hur dom orkar och kan träna 2 ggr i veckan med den ändå lilla trupp som dom har .

STORT tack till alla som i år bidragit till att göra Höjden till det vi är , inte bara att vi är ” Innebandyns Kyrkogård ” utan även ett gäng glada gamänger som njuter av varandras sällskap och som tycker det är skitkul att då och då få knäppa hungriga junisar på näsan :) .
Vill även rikta ett stort tack till våra supportrar(har vi ngr ? ja det har vi) Bla Kari Karke och Martin Nieminen(Högalids Coach) som båda två har bönat och bett med att vi måste driva Höjden vidare ett år till då dom fortfarande tycker vi håller väldigt hög klass.

Nu ska det dock bli skönt med en låååååååååååång vila . I typ 6veckor. Sen börjar förmodligen den svettigaste perioden i mitt liv hittills. Då kommer nämligen barn nr 2... Kommer självfallet bli hur kul och omvälvande som helst, dock kommer det garanterat bli en del jobb samt jobbiga nätter med en nyfödd liten bebis samt lilla Stina som då endast kommer vara 17månader. Tur att man är härdad genom att haft hand om alla tomtar här i Höjden senaste åren :) , man har slutat att förvånas över saker och ting samt att ens stessnivå nuförtiden är sjukt hög .

Nu njuter vi av det här tillsvidare och tränar sista träningen för säsongen på Onsdag (den 19/3) , sen ska vi boka upp en sjuhelsikes avslutningsfest !

Stor kram på er alla .

/Foppa


Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
188879
Genereringstid
0,0156 sekunder