Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Vinst i säsongens sista match

Inlagd: 17 mars 2014, kl 11:29

Sista matchen för säsongen mot ett Vendelsö som var tvugna att vinna för att undvika nedflyttning tiill div3 .

Vi visste redan innan matchen att kvalet för att hålla sig kvar i div2 skulle strykas.Detta innebar att vi i Höjden således ej hade ngt att lira för förutom då att försöka komma före Högalid i tabellen .

Nu blev det inte så eftersom Högalid vann mot redan klara Ekerö. Det spelade därför ingen roll att vi vann mot Vendelsö med 12-6 efter en smått avslagen 1.a period.
I 2.a och 3.e höjde vi vårt spel och kunde dra ifrån i slutet av mellanakten efter bla ett sent mål från Jonas. Ska tilläggas att Vendelsö var klasser bättre än när vi mötte dom senast . Det ser man om inte annat på resultaten dom gjort efter jul där dom varit med i flera matcher och var bla nära på att spöa Råsunda. Deras coach Erik som kom in under säsongen har verkligen gjort ett bra jobb genom att få en del saker och ting på plats vad gäller deras lir.

Dom har hursom framtiden för sig i detta unga Vendelsö och vi kommer säkerligen se mer av dom framöver .

Vi själva njöt över att få lira lite ib denna söndagseftermiddag och bjöd på en del riktigt snygga mål under matchens gång . Trevlig stämning på läktaren var det också där vår långtidsskadade stjärna Leo Svanberg satt och längtade tillbaka till ib planen bredvid vår forna lagkamrat Cederborg( som vi förövrigt hoppas ska köra med oss i höst) .
I seket satt ingen mindre en Kari Karke ! Bara det gjorde ju att man kämpade lite extra. Tror han tyckte det var skönt att slippa döma den här matchen . Nu gjorde den ngt udda konstellationen Eriksson/lillebror Berger det bra och ska ha all cred för en väl genomförd match.

Vi tackar Vendelsö, Publiken samt domarna för en bra match .


Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
188879
Genereringstid
0,0156 sekunder