Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Vinst mot Vallentuna

Inlagd: 2 mars 2014, kl 19:35

Comebacker !

Det var comeback till denna match efter 5 matchers frånvaro för tre av våra absolut bästa spelare , Micke Gunnarzon,Daniel Neuman och Jocke Agerback.

Nu hade vi nog i ärlighetens namn förmodligen vunnit över Vallentuna ändå, men det är ändå sjukt att kunna konstatera vilken effekt vissa i laget(Typ Gunnarzon och Jocke) har på oss andra vad gäller inställning mm .Sen lyfter laget även spelmässigt med sjukt bra center och backspel genom dessa två samt en poängspruta av rang i Neuman.

Premisserna innan matchen var enkla . Vi var tvugna att vinna mot Vallentuna , helst med mycket mål , för att sätta ordentlig press på Högalid inför sista omgången om 2 veckor . Det lyckades vi med . Nu "räcker" det med att Ekerö vinner över Högalid samtidigt som vi vinner över Vendelsö i sista omgången för att vi ska gå om Högalid och komma över kvalstrecket tack vare vår storvinst igår.

Hoppas coach Eliasson och bröderna Sävström är på spelhumör om 2 veckor :) .

Vad gäller matchen mot Vallentuna så fick vi en drömstart med ett snabbt mål och kunde sen spela på det. Visserligen kvitterade Vallentuna men då hade vi redan hittat liret och skapade chanser om vartannat mot den bra spelande V-tuna målvakten. Det rann på bra och samtliga spelare i Höjden kämpade på föredömligt hela matchen ut trots att vi tog en betryggande ledning inför 2.a per.

All cred till Vallentuna som kämpade på matchen igenom och gjorde det bra. Dom var inte helt ofarliga bitvis men gjorde ibland lite för enkla misstag som vi gamla rävar utnyttjade på bästa sätt. Även skönt att konstatera att trots det blev lite hetsigt i slutet på 2.a perioden lugnade saker och ting ner sig tack vare coachen i V-tuna och dom flesta av V-tuna lirarna som förövrigt var mkt trevliga.

Domarna gör även dom en mycket bra instats trots att det rann på i resultatlistan .

Sista omgången spelas Söndag om 2 veckor .

Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
188879
Genereringstid
0,0156 sekunder