Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Behövlig vinst

Inlagd: 24 februari 2014, kl 07:45

Höjden lyckades vinna "hemmamatchen" mot Ekerö med 10-7

Dagen då hemma blev borta. Pga OS finalen i Hockey mellan Sve-Can så lyckades vi flytta matchen mot Ekerö till kl 18.00 på kvällen. Dock var det inte då vår hemmahall Västertorpshallen som gällde utan istället Ekerös hall Tappströms hallen.

En hall man kan ha vissa åsikter om, hursom så var vi glada, trots att Sverige nu torskade, att vi fick se OS finalen.

I vårt förra möte torskade vi mot Ekerö med 8-7 efter en undermålig insats från försvar och målvakt, vi var nu ute efter revanch !

Detta Ekerö som numera coachas av sköne Roger Eliasson och som besitter 2 av dom bästa spelarna i hela serien i bröderna Sävström.

Till matchen då :

Vi försökte ligga rätt i positionerna i defensiven från start samt försökte att inte titta så mkt boll utan mer på spelare när vi försvarade oss.
Det gick faktiskt rätt bra,vi gjorde det bitvis väldigt jobbigt för Ekerö att komma in i vår Zon. Man såg att det var många i laget som ville ha med sig 3p hem idag med tanke på hur många slet.

Skulle säga att vi kontrollerar matchen fram till det är ca 2-3 minuter kvar, vi leder då med 7-5 och allt känns kanon, då gör självklart Ekerö 7-6 samt direkt efter det plockar målisen och gör 7-7 . Som tur är ville vår kära firma Lundberg/Jonas annat och fixade genom både tur och skicklighet 8-7 med bara 50sek kvar. Direkt efter det får vi straff som Bergström ( som gjorde sin första match för säsongen) förvaltar på bästa sätt.

En riktigt skön seger där framförallt Stoffe i kassen gör sin bästa match för i år och där även Ström , som verkligen hittat zonen senaste matcherna, river och sliter samt skapar chanser både till sig själv samt sina kompisar i vart och varannat byte. Vi hade även 2 nya backar med oss idag , Hinks ville lira back och gör det sjukt bra, så lugn och trygg med bollen . Sen gjorde även Micke Bergström säsongsdebut, och vilken debut sedan, grymt stabil på backen samt fick kröna dagen med ett straffmål. Sist vill jag nämna Bertilsson som fick lira center idag och gör så på ett imponerande sätt.

Nu hoppas vi på ngr tillfrisknanden på våra centrar samt att Gunnarzon kommer hem välbehållen från Sotji så ska vi se till och vinna dom 2 sista matcherna och förhoppningsvis sätta lite press på Högalid som ju huserar precis framför oss i tabellen.

Vi tackar Ekerö samt domarna för en bra match och önskar dom lycka till framöver.

Vi tränar på TORSDAG denna vecka( inte ons) kl 19.00 i Sjöstadshallen.Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
188878
Genereringstid
0,0322 sekunder