Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Förlust mot Högalid

Inlagd: 18 februari 2014, kl 07:26

I den viktiga 6 poängsmatchen

1.a perioden var ett sömnpiller från våran sida . Man kunde knappast tro att det var en så pass viktitg match som den ändå var. Det såg lojt och slött ut på sina håll och när Tjompen i mål släpper in det lösaste dragskott som ngnsin skjutits i Eriksdalshallen , med fri sikt från 15 meter, började man förstå att detta kanske inte skulle gå så bra.

Vi rycker dock upp oss i 2.a perioden och börjar stressa Högalid . Det funkar väldigt bra i 7-8 min tills vi börjar ta massa idiotiska, dock solklara , utvisningar. Högalid får se defilera hem matchen i 3.e .

Detta Högalid , som kanske inte är det mest talangfulla laget i serien, dock har dom ju ngr spjutspetsar i bla Olason som får dra ett mkt tungt lass. Det Martin Nieminen(Högalids coach) gjort bra är att han äntligen fått ordning på det ack så viktiga försvarsspelet i laget. Sen spelar dom efter sina premisser vilket man numera gör bra.

Vill även nämna domarinsatsen som var superb ! Ett mkt bra samt lyckat dagsverke av herrarna i grått denna Lördag .

För oss gäller det att vinna dom 3 matcher som är kvar för att ha chans att undvika kval. Ett kval som i dagsläget ser ut som om det stryks då det inte trillar ur ngt stockholmslag från dom båda div1 serierna ner till 2.an, dock kan ju det ändras rätt snabbt . Vi får ju i överhuvudtaget se om vi ens anmäler ngt lag till nästa år, vi tar ju ett år i taget.

Nya tag på Söndag mot Ekerö

Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
188881
Genereringstid
0,0156 sekunder