Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Första matchen för i år

Inlagd: 12 januari 2014, kl 21:08

Slutade precis som när vi mötte Ingarö på bortaplan dvs 6-6

En match med två ansikten. Första halvan av matchen står vi upp förbaskat bra mot detta Ingarö som fullkomligen sprudlar av duktiga ib lirare. Vi vinner dom viktiga närkamperna samt vårdar bollen på ett föredömligt sätt.Vi kämpar och sliter över varje mm på planen.
Ingarö är inte på ngt sätt ofarliga men jag skulle ändå säga att vi har en rättvis ledning med 4-1 efter nästan halva matchen .

Sen börjar då 3.e perioden ... Då är det ett enda lag på banan , och det är tyvärr våra kära motståndare... I takt med att vi vill bevaka vår ledning börjar helt plötsligt Ingarö spela snabbare och mer resolut. Dom fullständigt äger hela den sista perioden och gör 4 raka mål och tar ledningen med 6-5 när det bara är minuter kvar. Vi får dock en chans att kvittera i PP , en chans som vi tack och lov tar då Chrippa mkt snyggt assisterar Lundberg i slottet.

Kan säga att det var MÅNGA möra kroppar i vårt lag efter matchen,dock den enda vi ville var att kunna gå från matchen med huvudet högt och inte som senaste matcherna då vi varit pinsamt dåliga.

Tror den extremt stora tillresta skaran med människor som satt i publiken tyckte att detta var en trevlig tillställning, en bra ib match helt enkelt. Det tyckte iaf vi . Vi tycker även om Ingarös sätt att lira ib samt uppträda på planen . Det var också en väldigt trevlig ton mellan lagen matchen igenom. Visst att det var väldigt tuffa tag och en del närkamper som var på gränsen, dock gick det just aldrig överstyr utan alla spelarna gav och tog. Det var kanske lite tjaffsigt i slutet på 2.a perioden men det löste sig på ett bra sätt tack vare dom eminenta domarna för dagen.

Skönt med en poäng , framförallt mot ett så bra lag som Ingarö .Tror inte dom kommer förlora så många fler matcher i denna års serie, så pass bra är dom.

Vi tackar Ingarö ,publiken och dom duktiga domarna för en god match .Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
188879
Genereringstid
0,0156 sekunder